הכי מרגש אותי? נראה לי כשהוא מלטף אותי אבל בריפרוף כזה כאילו נוגע-לא נוגע כזה... וזה במיוחד חזק כשהוא עובר על הדגדגן עם האצבעות וכזה עדיין נוגע-לא נוגע ודבר שני - ואני לא יודעת כמה בנות יסכימו איתי - אבל השלב שאחרי שהוא גומר אז הוא נשאר עוד קצת בתוכי (הוא נח... עבד קשה המסכן
) אז כשהוא מוציא את הזין שלו ויש מין חיכוך חלק כזה כשהוא יוצא... זאת גם הרגשה מיוחדת כזאת...
כשמתמזמזים ואז הוא מנסה לנשק אותי ואני מתרחקת אחורה...מתגרה בו...וגם קרה לי פעם אחת אחרי ששכבנו אז הוא התחיל ללטף אותי לאט בכול הגוף...ממש בעדינות וברגע אחד הוא עבר על הדגדגן בקושי נגע ופתח לי את רגליים קצת ואני הרגשתי את הרוח והייתי ממש רטובה וזה חירמן אותי ממש. גם לא דיברנו בכלל רק הסתכלנו אחד לשני בעיניים...זה היה ממש אינטימי...ודברים כאלה אני אוהבת...קטעים אינטימיים...ולא בהכרח סקס
כשנכנסים הביתה יחד, ויודעים מה הולך לקרות... והוא מאחורה נצמד כזה... גגררר המבטים שלפני הדבר... שבעיניים רואים שרוצים... לפני נשיקות על כל הגוף, נשיפות.... לגרות... ולהיות מגורה... כשהוא מדבר אליי
לא חייב רק dirty פשוט אומר דברים מגרים באוזן לפני אאאאווויייי
טוב, בכללי, לפניי שאני ניפגשת עם גבר יש לי פרפרים בבטן, מן היתרגשות שכזו.. ובמפגש עצמו אני אוהבת לראות איך הגבר מפנק ומשקיע ועושה ת'מאמצים כדיי שאיהיה מגורה, זה מרגש בעיניי