התרגשות עילאית

funlife1

New member
התרגשות עילאית

קצת מוזר לי לפתוח את ליבי פה בפורום, אבל הייתי חייבת לשתף ואני בטוחה שאתם הכתובת שתבין על מה אני מדברת ... כל יום שעובר אני כל כך מתרגשת על כך שהחלטתי ללמוד את המקצוע הזה ויודעת שאוכל להעניק כל כך הרבה לאחרים , למשפחתי ובמיוחד לילדיי ונופלת עליי מעין הרגשת אושר מופלאה ..נשמע לכם הגיוני שאין לי סבלנות לחכות שיעברו כבר הימים (עד נובמבר) ואתחיל ללמוד? היום חשבתי על משהו..בעיסוק הזה יש גם המון נתינה.גם נתינת אנרגיה.. האם יש לנו מספיק אנרגיות לתת ולהעניק , האם יש צורך "לחדש ולמלא" מצברים? אני יודעת שיש שיטות של מדיטציות למיניהם..האם יש בזה משהו?

גם אני מתרגשת מאוד לקראת נובמבר

יודעת בדיוק מה את מרגישה הרגשתי בדיוק כמוך לפני תחילת השנה הראשונה .. בנובמבר מתחילה שנה שניה רפלקסולוגיה ושנה ראשונה שיאצו ..ותאמיני לי מתרגשת ומצפה לתחילת הלימודים ממש כמו בשנה הראשונה .. בקשר לאנרגיות שיש לנו לתת ..יכולה להגיד לך על עצמי כל טיפול שאני מעניקה לאחר ממלא אותי באנרגיות ..לוקח זמן ללמוד ולהפנים את כל הטכניקות ובכלל המון תירגול נותן המון ביטחון ..לא ביום אחד הופכים למטפלים ..זוהי דרך ..דרך מופלאה .. מדיטציה היא דרך נפלאה להירגע ולהתאזן עם עצמך .. בכל נתינה יש המון קבלה ומכאן האיזון

אני מסכימה עם ילדונת לגבי הנתינה

וההתמלאות חזרה באנרגיות,גם אצלי ואצל הרבה מטפלים זה כך. לא לשכוח שכל נתינה היא קבלה,הן באנרגיות והן בכל דבר אחר. לגבי ההתרגשות לקראת הלימודים,אגלה לך סוד,אני כל שנה מתרגשת מחדש..זה טבעי לא?

למעלה