התרגלתי...

noamko80

New member
התרגלתי...

כבר שנה שאני ללא זוגיות, גרה עם חתולתי בבית קטנטן מאוד וחמים. הזוגיות הכי ארוכה שהייתה לי נמשכה 5 שנים שבה רוב הזמן גרנו בבית הזה.
אחרי תקופה מסוימת התרגלתי ללבד שלי אבל מצד שני רוצה שותף לחיים, שיהיה לי מישהו לשתף אותו בהרהורים, לבטים, חוויות יום יומיות ולהתחבק איתו בלילות. מישהו שאוכל להפתיע, לפנק, מישהו שיפנק אותי ושנהיה החברים הכי טובים.
אז לפעמים מתעוררת עם רצון עז לזוגיות ולפעמים מתעוררת ל"אין לי כח להיכנס לזוגיות כרגע".
אז מה שנותר זה לתת לזמן לעשות את שלו.

נכון....

זה מצויין שאת נהנית גם מהלבד, זה גם טבעי כי מתרגלים לשגרה של עושה מה שבא לך מתי שבא לך , יש לזה את היתרונות שלו.

אבל הכיף הזה בדרך כלל זמני, בסופו של דבר, להיות בזוגיות אוהבת זה הדבר הכי כייפי בעולם, מעצם הידיעה שאת אוהבת ונאהבת.

אני מאמינה שלכל דבר הזמן שלו, אולי היית צריכה את השנה הזו לעצמך, אחרי זוגיות רצינית כ"כ.

noamko80

New member
ו...

אחרי הזוגיות הארוכה הזו הייתי בזוגיות של שנה וחצי שלו יכולתי הייתי שוכחת ממנה ומוותרת עליה מראש.
מאוד סבלתי בקשר הזה וכנראה שזה חלק מהעניין הזה שטוב לי לבד, אבל גם אם טוב לי לבד אני לא סוגרת את עצמי בפני קשר פוטנציאלי.
:)

טוב מאד

האמת שאני כמעט באותו מקום.
הייתי בזוגיות ארוכה, אחריה באה זוגיות של שנתיים שדווקא היתה מדהימה, ובדצמבר גם זו תהיה
שנה ללא זוגיות כלל, אני חושבת שלא ממש רציתי אז לא חיפשתי ולא מצאתי ובאמת שגם לי טוב הלבד.
אבל אני אדם שאוהב לאהוב..
לכן אני יודעת שזה זמני בלבד.

שלום

חכי שתמצאי את האדם המתאים לך שתהיה לך אתו אהבה ותרצי אותו. השתתפי במסגרות שונות שמעניינות אותך, שם תכירי עוד אנשים ותמצאי עניין.

noamko80

New member
לא דואגת...

אני לא מחפשת להיכנס עכשיו לקשר ולכן לא דואגת ולא יוצאת במחשבה להכיר מישהו.
איך אומרת ריטה "אני חיה לי מיום ליום". מתי שיגיע יגיע.
לא רע לי לבד ובטח ובטח שלא רע בלהיות בזוגיות.
:)

הזמן לא עושה את שלו. הביציות שלך מתייבשות..

העובדה שסבלת בקשר מסוים לא צריכה להרתיע אותך מלנסות לבנות קשר נוסף.

אני חוזר ואומר מה שכבר אמרתי - עם הנשים שנהיו פה במרכז האוכלוסיה שלנו נמחקת מיום ליום.
איזה אגו.

noamko80

New member
תגובה...

מי אמר שבעקבות הקשר הגרוע שחוויתי אני מתקשה להיכנס לעוד קשר???????
והרחם שלי לא עניינו של אף אחד.
אני מאושרת לבד ואהיה מאושרת גם במערכת יחסים.

ציטוט

"מאוד סבלתי בקשר הזה וכנראה שזה חלק מהעניין הזה שטוב לי לבד"

לקרוא למדתי בגיל 3.

מאחל לך בן זוג אוהב.

noamko80

New member
אןקיי, הטעתי בהסבר שלי. . .

אומנם טוב לי גם לבד בעקבות הקשר שהיה לי אבל לא מרשה לחוויות מהעבר להשפיע עלי בצורה כזו שאפסול ואקים חומה בפני מערכת יחסים פוטנציאלית.

רק רציתי להגיד

שבתמונה שלך בפרופיל את נראית ממש יפה. ונחמדה
ושאני מאחלת לך שתמצאי שותף לחיים שאיתו תוכלי גם להנות מהדברים שתיארת וגם מעצמך.
(ופוסטים כמו שלך תמיד גורמים לי לתהות מה היה קורה אילו לא הייתי פוגשת את האיש שלי, השותף שלי לחיים, כשפגשתי אותו, ומה היה קורה אם הייתי מספיק טיפשה לתת לו ללכת, כמו שכמעט קרה.)

למעלה