התרגלות יתר

ththbh

New member
התרגלות יתר

היי קורה לכם לפעמים שאחרי תקופה עם הרבה חצלולים אתם מתחילים להרגיש מוגבלים בעולם האמיתי? אני לא מחצלל לעתים קרובות כל כך (בערך פעם בשבוע) אבל עדיין מדי פעם קורה לי שאני מרגיש מוזר עם המגבלויות של חוקי הפיסיקה. נניח לפעמים כשאני הולך ברגל לאיזה מקום רחוק ופתאום אני מתעצבן מזה שאני לא יכול פשוט לעוף לשם. זו בעיה מוכרת? יש פה עוד מישהו שזה קורה לו?

makron2

New member
אני חושב...

שגם לטייס יהיו מחשבות שכאלה - להתעצבן תמיד אפשר אבל לנסות לעוף במציאות זה משהו אחר לגמריי.

Chapysan

New member
אמנם אין לי חלומות צלולים

אבל אני חולם הרבה מאוד שאני עף- וגם אני לפעמים מרגיש את התסכול הזה שאי אפשר לעוף במציאות ^^

Amaterasu

New member
מסכים

מסכים, ומבין. אני התחלתי לתהות למה אני לא יכול פשוט "להשתגר" למקומות שנמצאים בטווח הראייה שלי. למה אני צריך לעשות "את כל הדרך" עד לשם... במיוחד כשנמצאים בתוך אוטובוס או רכבת. במקום לחכות כל כך הרבה, למה אי אפשר פשוט להגיע לשם מיד, כמו בחלומות? לאט לאט, אני מתחיל לחשוב ששם זה העולם האמיתי, ופה הכול מזויף. מצחיק שחז"ל אמרו את זה כבר לפני 2,000 שנה. לדעתי אנחנו מפספסים משהו, פשוט שזה מצב נוח להרבה מאוד אנשים.

ththbh

New member
גם אני מתחיל לחשוב

שהעולם ההוא אמיתי לא פחות מהעולם הזה.. הרי כשחושבים על זה, למה שהוא לא יהיה
? אתה הרי אותו "אתה" ורק המציאות סביבך משתנה. בכלל, מי יודע איפה תמצא את עצמך כש"תתעורר" מהחיים האלה..

למעלה