חזרתי מותשת. ומי שהיה אמור להיות עם הילדים, (אותו אחד שמוכר לשנינו) הבריז לי כי בוסו התנדב למילואים. חזרתי לבית הרוס, לאחר ששלושת הגדולים סדרו אותו במיוחד בשבילי.
מדובר באדם נחמד, (גם כן עו"ד) לכאורה נחבא אל הכלים, אך ערמומי מאין כמוהו, אחד כזה שתמיד עדיף להיות בצד שלו ולא לטעות בשקט המדומה שהוא מקרין, אבל בסך הכל, באמת בנאדם נחמד וסימפטי.
1. אני אוהב חורף כי אני לא סובל את ה c02 שיוצא מהמזגנים. 2. למדתי עם בעלך בבר אילן ואחר כך יצא לי ל" היתקל" בו בבית משפט. 3. הוא באמת בחור נחמד אבל מאוד לא צפוי, בתיק שהיה לי נגדו (לפני מספר שנים) טענתי טענה כלשהי והוא כבא כוח הצד שכנגד ישב כל הזמן ושתק שתיקה רועמת, ופתאום ללא כל התרעה מוקדמת הוא התפרץ כמו איזה הר געש ו"שפך" טיעונים משפטיים שהדהימו את בית המשפט ואותי כאחד, אחרי שכבר חשבתי שמדובר בטרף קל, הוא פשוט קרע לי את הצורה והכל עם חיוך שובה לב. 4. לדעתי הוא כשרון בלתי מנוצל אבל אולי עם לב טוב מדי שלא מאפשר לו להגיע רחוק (אחרי אותו דיון הוא הרגיש שהוא צריך להתנצל במקום לחגוג את נצחונו...). 5. אני לא חוזר בי הוא ערמומי במובן הטוב של המילה.
עכשיו שאני יודעת מי אתה, נרגעתי מעט. ראשית בעלי לא כשרון לא מנוצל. הוא כשרון מנוצל היטב. שנית, את הטקטיקה הזו אני מכירה היטב, ועיצה של הכנגד - תמיד תכין את הטיעונים סדורים מראש. שקט מלמד על הכנה פנימית. וכעת אני צריכה להכין את ההתנצלות שלי, כי אני אחטוף על הראש הערב.