התראות לת"א.

inbal287

New member
אני מצטערת, אבל אני עסוקה בלדאוג

לחברים ומשפחה שגרים שם או לידידים שבצבא שם, אין לי ראש למפגש. ואני בכלל חושבת שזה הכי לא מכובד לעשות מפגש כזה שיש לנו על מה לבכות, יש כבר כמעט 20 הרוגים, אתה רוצה לצאת לחגוג את זה?
חוצמזה שאנשים מהצפון לא יכולים להגיע, וגם אם הם יכלו אני בספק אם ההורים שלהם יתנו להם לצאת מהבית [ובצדק]. התראות על ת"א, עד כמה שהסבירות נמוכה אני אזכיר לך שאף אחד לא חשב שזה יגיע לחיפה או לטבריה, אבל תראה מה זה... נכון, לא צריך להפסיק את החיים אבל לא צריך להסתכן סתם, עדיף להישאר בבית.

תקשיבו! לחיפה והקריות וכל מה שצפון

מזה, אסור לצאת מהמקלטים או מהמרחבים המוגנים בכלל. והנה עכשיו עוד הפגזות בחיפה. וואללה... לא מתאים לכם שיהיה מפגש במילא אני לא יכולתי גם להגיע, אבל עדיין - זה ממש לא בסדר שיהיה משהו או שתחשבו בכלל על מפגש. ולא. אין רכבות ואוטובוסים. יש אוטובוס אחד לשעה בערך... ורכבות בכלל אין... קצת הגיון אדוני יקירי!

under the rose

New member
גם אני בעד../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

נדחה את זה לתאריך אחר ואז גם לא תהיה אווירה לא נעימה של מתח וכאלו...

תראו,

אני חושבת שהכי הגיוני שכל אחד ישמן אם הוא יכול\לא יכול\ מתכוון\לא מתכוון להגיע אם בסופו של דבר הרוב לא יכול או שהרוב בעד להעביר את זה תאריך פשוט נקבע תאריך יותר נוח לכולם (או לרוב..) זה ניראה לי הדבר הכי הגיוני לעשות לא?..

רעיון טוב :]

אני בעיקרון יכולה להגיע לתל אביב, אני 20 דקות צפונית מתל אביב כך שאם אני פה או שם זה לא מאוד משנה. אבל אני לא ארגיש נעים אם יהיה שוב מפגש של 3 אנשים כי כל השאר לא יכולים.

בגלל זה צריך שכל אחד יסמן

כשהוא בטוח מה נסגר איתו.. וכדאי שזה ייעשה בצורה הכי פשוטה, פשוט שאנשים יסמנו בכותרות
או
(ככה מצב של 3 אנשים יימנע חבל על הזמן ועל הכסף של כולם לא? חבל שאנשים יגיעו סתם..)

under the rose

New member
אין לי בעיה להגיע

למרות המצב. אבל זה תלוי אם שאר האנשים פה יכולים להגיע כי לפי ההודעות למעלה זה נראה שיש קצת בעיות עם רכבות ואוטובוסים...

(אה כן, אפשר גם לקבוע במקום אחר

במקום בעזריאלי, במקום פחות המוני ושיט.. גם זאת אופציה..)

Blade Of Fire

New member
בעיקרון לא יכול כי אני עובד

אבל אני בעד שתעשו ואולי אני אקפוץ בצהריים ככה או משו....

HimXAndXHer

New member
../images/Emo31.gif. תראו, בלי קשר לזה שסביר להניח

שלא ירשו לי לצאת מהבית, קיימת העובדה שפיקוד העורף אסר על מפגשים קבוצתיים גדולים יחסית בת"א, בייחוד לא במרכז, ובכלל גם לא בצפון. ת"א, במיוחד עזריאלי, היא אחת המטרות העליונות של החיזבאללה. בנוסף לזה, אני לא חושבת שזה יהיה מוסרי ללכת, לצאת ולהינות בזמן שאת חיפה מפגיזים. אני לא מתכוונת להגיע, גם אם אוכל. אני לא אומרת שצריך לשבור את כל שגרת החיים שלנו, אבל אני חושבת שבנוסף לאי המוסריות של קיום המפגש בשעה כזו, זה יהיה גם סיכון שאני אישית לא מוכנה לקחת. אני גרה בבית פרטי, יש לי ממ"ד בבית והאזעקה בבית ספר שנמצא רחוב לידי- אני בטוחה בבית שלי עד כמה שאפשר, ונכון לעכשיו אני לא מתכוונת לצאת ממנו אלא דרומה [שבוע הבא אני נוסעת לאילת, למשל. מראשון עד חמישי. ^.^ ]. בכל אופן, אני לא אומרת לכם לא לעשות את המפגש, אבל אני אומרת מראש- אני לא מתכוונת לקחת שום חלק בארגון הדברים הסופיים, ובטח שלא להיות נוכחת בו. אם אתם באמת מתכוונים לערוך את המפגש, אני רק לאחל לכם שתהנו ולבקש שתזהרו. ושתודו לי שאירגנתי כבר את הכל XP אני מבטיחה שלאחר המלחמה אפתח שרשור מפגש חדש ואמשיך באירגונו, אבל ה18 כבר לא מתאים, ובכלל, כל תאריך לא מתאים למפגש במצב הנוכחי. כשהכל יירגע והמלחמה תפסק, נדבר. בכל אופן, סיימתי לומר את מה שיש לי לומר- העניין נתון בידיים שלכם מכאן והלאה.

אני מניחה שאני מצטרפת ל../images/Emo31.gif

האמת שאני בכל מיקרה בת"א בתאריך הזה אבל ניראה לי הוגן יותר שנידחה את זה למועד בטוח יותר כדי שכולם יוכלו להגיע..

למעלה