../images/Emo31.gif. תראו, בלי קשר לזה שסביר להניח
שלא ירשו לי לצאת מהבית, קיימת העובדה שפיקוד העורף אסר על מפגשים קבוצתיים גדולים יחסית בת"א, בייחוד לא במרכז, ובכלל גם לא בצפון. ת"א, במיוחד עזריאלי, היא אחת המטרות העליונות של החיזבאללה. בנוסף לזה, אני לא חושבת שזה יהיה מוסרי ללכת, לצאת ולהינות בזמן שאת חיפה מפגיזים. אני לא מתכוונת להגיע, גם אם אוכל. אני לא אומרת שצריך לשבור את כל שגרת החיים שלנו, אבל אני חושבת שבנוסף לאי המוסריות של קיום המפגש בשעה כזו, זה יהיה גם סיכון שאני אישית לא מוכנה לקחת. אני גרה בבית פרטי, יש לי ממ"ד בבית והאזעקה בבית ספר שנמצא רחוב לידי- אני בטוחה בבית שלי עד כמה שאפשר, ונכון לעכשיו אני לא מתכוונת לצאת ממנו אלא דרומה [שבוע הבא אני נוסעת לאילת, למשל. מראשון עד חמישי. ^.^ ]. בכל אופן, אני לא אומרת לכם לא לעשות את המפגש, אבל אני אומרת מראש- אני לא מתכוונת לקחת שום חלק בארגון הדברים הסופיים, ובטח שלא להיות נוכחת בו. אם אתם באמת מתכוונים לערוך את המפגש, אני רק לאחל לכם שתהנו ולבקש שתזהרו. ושתודו לי שאירגנתי כבר את הכל XP אני מבטיחה שלאחר המלחמה אפתח שרשור מפגש חדש ואמשיך באירגונו, אבל ה18 כבר לא מתאים, ובכלל, כל תאריך לא מתאים למפגש במצב הנוכחי. כשהכל יירגע והמלחמה תפסק, נדבר. בכל אופן, סיימתי לומר את מה שיש לי לומר- העניין נתון בידיים שלכם מכאן והלאה.