התראות לת"א.

HimXAndXHer

New member
התראות לת"א.

אמרו לנו להכנס למצב הכון, לירידה למקלטים. אני פאקינ' מפחדת. אז...מה עושים? [[בקשר למפגש, וכאלו.]]

שמעתי על זה...

בבוקר אימא מתקשרת אליי ואומרת לי לצאת מהחדר ולעבור לסלון כי החדר שלי הוא צמוד לקיר הצפוני. אני מפחדת בנות, פחות לי, יותר לאנשים שאני אוהבת. אני פה בסלון עם הלפטופ של אימא.. נקווה שעד ה18 זה יעבור *משלה את עצמי*

שיר מלחמה, בעקבות רגע של השראה :]

פצצות נופלות לכל עבר, פוצעות והורגות את כל הנקרא בדרכן קולן כמו רעמים בשמיים, והסערה פרועה, אל תעמדו בדרכה! רעש, מוות ובלאגן, האדמה בוהרת, גהינום מושלם. אבל התקווה נשארת,היא לא תאבוד לעולם. לא תאבוד לעולם

under the rose

New member
חבל שהמצב

הזה הוא מה שגורם להשראה
אבל בכל מקרה, השורות האחרונות נשמעות די מעודדות- יפה

danduuu

New member
כן אמאלה מפחיד..

נרהא לי עדיף לדחות את המפגש כי עכשיו גם לי אין מצב שנותנים לנסוע בכלל..ועוד מלא פה בטח לא יבואו בגלל זה..אז נראה לי בינתיים תדחו את המפגש עד שיירגע קצת כי במצב ה\זה אפחד לא יבוא

inbal287

New member
בדיוק רציתי לדבר על זה

אני בעד שנדחה את המפגש. אני לא חושבת שזה נכון לעשות מפגש בזמן שחברים שלנו או משפחות נמצאות במקלטים בצפון. וגם עניין ההתראות לת"א... אבל אני מקווה שישאר שקט שם.

danduuu

New member
../images/Emo45.gifאני בעד..זה באמת לא מתאים עכשיו

לערוך מפגש במצב שאנחנו נמצאים בו..לא רק שזה מסוכן להיות שם גם כמעט אפחד לא יבוא בכל מקרה אז אין טעם במפגש כשאפחד לא בא

HimXAndXHer

New member
זה בהחלט מה שרציתי לומר,

המפגש יידחה [לצער כולנו. וכן לוסי, אנחנו דוחות אותו, זה פשוט לא מוסרי וגם לא בטוח... עזריאלי הוא בדיוק המקום אותו החיזבאללה רוצים להפציץ.] עד לתאריך לא ידוע... אני אפתח שרשור מפגש חדש ברגע שהמצב יירגע. בינתיים אצלי כולם בלחץ, חברה של אימא שלה באה עם שלושת הילדים שלה ובעלה מחר להתארח אצלנו אבל יכול להיות שהיא לא תגיע בסוף, אבל אם היא כן תגיע היא הולכת להביא לי נעליים ממש יפות ושרוכים של HIM, אני אעלה לכאן תמונת D:~ הממ... בלי קשר לזה עזרתי לאימא לנקות עכשיו את המרתף בבית, אימא אמרה שצריך להתעלם מהמצב ומהסכנה ולהמשיך לחיות רגיל, רק בתוך הבית. חבל שהיא משאירה את הטלוויזיה דלוקה על החדשות בפול וויליום כל הזמן, כי זה לא עוזר
. הבעיה היא שאני גרה בצפון ת"א, אז אם הם ינסו לזרוק קטיושות לת"א מהצפון יש סבירות גבוהה יחסית שזה יגיע אליי. ~מתה~ . יאללה, עפתי מכאן.
- לכולכן.

Blade Of Fire

New member
אבל זה טיפשי...

מצד אחד יש אנשים שגרים בצפון, שגם ככה מפציצים שם ות"א יותר בטוחה משם, כי בת"א יש רק סיכוי להפצצה והיא בריחה מהצפון.... מצד שני יש אנשים שגרים מהמרכב, כך שזה לא משנה וגם הבית וגם ת"א באותו מצב.... מצד שלישי יש אנשים מהדרום (אם בכלל יש פה?) שצריכים לעשות את השיקול שלהם... אז מה יצא לנו מזה? אותו מצב או יותר טוב... אין סיבה להפסיק את החיים בגלל המלחמה הזאת, כל כלי התקשורת מטיפים לזה ובמקרה הזה (לשם שינוי) אני תומך.

יש אנשים מהדרום.../images/Emo11.gif

(ולא לא אני והפיצולים שלי, מי שמהדרום חוץ ממני יודע שהוא מהדרום כניראה *מה?!*)
לא,אין לי נקודה, דאמט.

ואיך בדיוק הצפונים אמורים להגיע?

אין רכבות צפונית לבינימינה. ורק היום בבוקר ירו טילים על רכבת חיפה.. אי אפשר לארגן מפגש מלפני שיסדרו את זה.

אין אוטובוסים

הפסיקו את כל התחבורה הציבורית ! איזה עצבים דווקא שאני באיזור של עזריאלי

Blade Of Fire

New member
אז מה אם זה לוקח יותר זמן

לא צריך לשבור אותנו, אנחנו צריכים להנות מהחופש כמה שאפשר והבריחה הריגעית הזאת לת"א הרבה יותר טובה מלהשאר כלוא בבית ולספור רקטות...

אנחנו צריכים כל הזמן להיות במקלטים

במקרה שלי ...
אבל למזלי רק את הנפילות בבוקר הייתי צריכה לסבול !!! אמאלה עכשיו כל רעש קטן מלחיץ אותי אני שונאת את המצב הזה !!!! אני רצה ללכת לאן שהו לא נראה לי אני הולכת לישון בלילה ..
תשמרו על עצמכם כולם!!! אתם מה שמשאיר לי תיקווה !!!!!! בבקשה תשמרו על עצמכם!!!

למעלה