התראות לפני משפט

kerend22

New member
התראות לפני משפט

ברצוני לדעת מהם חוקי הבנקים לפני משפט האם חייבים להתריאה את החייב והערבים? כמה התראות צריכות להיות ובכלל מהם נוהלי הבנק בטרם הם תובעים חייב או ערבים? תודה מראש

SIRI41

New member
לא ממש יודעת

אם הם צריכים ואיך הם צריכים לתת את ההתראה, מה שבטוח זה שהלקוח יודע מה המצב חשבון שלו וכדאי לו כמה שיותר מהר לגשת ולטפל בזה, כי מה שקורה אחרי זה , זה סיוט מהלך, אני מדברת לא ממקום של חייבת, אלא ממקום של השלב שבא אחרי , כלומר, מרגע שמגיע לבית משפט ואתה לא סוגר את הסיפור, הריבית הופכת להיות סרט אימה מהלך ואתה לא יוצא מזה - אני עובדת במקום בו אתה שלב אחרי ההליך המשפטי, ולצאת משם זה קשה. כדאי לך לדבר עם עורך הדין ולהגיע איתו לכל הסדר שרק אפשר. יש הרבה חייבים שבאים לבית משפט ואומרים העורך דין הציע לי משהו שלא יכולתי לשלם, אבל זה לא עוזר, כדאי לך לעשות הכל לסים את הכל. עוד שאלה אני כאן ואשמח לעזור ממה שאני יודעת.

kerend22

New member
תודה אבל מאוחר

משום שהבנק תבע אותי ללא שום התראה וללא שום סיבה ניראת לעין

dave123

New member
חוק הערבות

מן הסתם הבנק הודיע לחייב על חובו. החוק מחייב מתן התרעות לערבים על חובו של החייב, באופן שוטף לאורך קיום הערבות וודאי לפני תביעה. אם זאת, יש הבדלים הנגזקים מגובה הערבות, הקשר בין הערבים לבין החייב (למשל לבני זוג יש הגנה פחותה) וכן הלאה.

למעלה