התראות לפיגועים...

adi from work

New member
התראות לפיגועים...

חבר`ה, אני רק רוצה לומר לכם ש... תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הזמן מתריאים על פיגועים! מפחיד, אה...? תשתדלו לאפס כמה שיותר את הפעילויות שעלולות להיות מסוכנות (אני, לדוגמא, הייתי אמורה לצאת לטיילת עם כמה חברות, לחגוג את זה שהן גמרו מבחן קיץ במתמטיקה, אבל כנראה שנחגוג את זה במקום אחר)... רק רציתי לומר לכם את זה, למרות שבטח אני לא מחדשת לכם שומדבר, הרי כולכם כאן מעודכנים ומודעים להכל... ובכל זאת... תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אתכם מאוד מאוד (יותר מדי בשביל להרשות שמשהו יקרה לכם!!! חס וחלילה)... עדי התל-אביבית נ.ב --------- משעמם לי כאן!!! אין לי כמעט עבודה... :-(

עמיתוש

New member
אני יודע...

זה מאוד מפחיד. זה כ``כ מעצבן, שזה קורה כ``כ הרבה פעמים בחודשים האחרונים. בלעעעעעע( נדבקתי מרוני ועדי המאוהבות), זה כזה חרא. זהו, עמית בן 12..

Tangled_Heart

New member
אוף...

אני שונאת את המצב הזה... למשל, חברה שלי הולכת לאסוף את חבר שלה משדה התעופה והיא צריכה לצאת שעות לפני הנחיתה כי יש מחסומים וכאלה...אני שונאת את זה...בלעעע (הביטוי הזה נורא שימושי)... תשמרו על עצמכם אנשים. אוהבת, רוני :)

sharon91

New member
:)

אני נמצאת הרבה בת``א.. אבל מאז ששלומצי אמרה שהיא לא תבוא לפגישה גם את אמרת שנראה לך לא טוב להפגש, או משהו.. סתם, הסתובבתי, והייתיבפגישה עם אופיר פינס בנוער עבודה..

fido*

New member
אני עוד גרה ליד נתניה +

אימא שלי גם פולניה. כך שכל פעם יש פיגוע בנתניה, אני מתה מפחד אם אחת החברות שלי הלכה לשם וגם אנחנו פה נאלצים לשמוע את כל הבומים בטול כרם.... ( ולא אני לא גרה ליד טול כרם אלא בסביבה. ) בנוסף לז אימא שלי פולניה כך שאם אני רוצה לצאת דרושים בכי ושכנועים. ( אני מאלה שעושים את מה שאימא רוצה .) פידודית השילדית

למעלה