התראה מנהלתית

Unrelated

New member
התראה מנהלתית

טוב, האמת היא שחשבתי לחכות עוד חודש עם ההודעה הזאת, אבל זה היה לפני שבועיים ומאז אני חושבת על זה בערך כל יום, אז החלטתי פשוט ללכת על זה. לפני שאני אומרת את מה שיש לי להגיד, אני רוצה להבהיר שמטרת השרשור הזה אינה להטיף מוסר, לעשות ריגשי או לסחוט רחמים/מחמאות או כל דבר דומה. אז אם, אחרי שתקראו, יתחשק לכם להגיד דברים מהסוג הזה, תמנעו (או תכתבו לי בפרטי, whatever). מצד שני, אם זה נשמע כאילו אני עצבנית, זה בגלל שאני אכן עצבנית. מה שרציתי להגיד: אני לא רוצה להמשיך ולנהל את הפורום. הפורום הזה מעולם לא היה מקום נעים לי (עוד משנים קודמות), והוא ממשיך להיות כזה גם עכשיו. בנוסף, מהרגע הראשון שהתחלתי לנהל את הפורום ועד היום, הדבר העיקרי שספגתי תמורת העבודה והזמן שהשקעתי פה, הוא ביקורת. אז, אם להיות כנה, לא בזין שלי גם לקבל יחס כזה וגם לדאוג כל הזמן שהפורום יהיה פתוח לא/נשים שמנצלים אותו רק כדי לבקר אותי. אין לי בעיה עם ביקורת - יש לי בעיה עם להשקיע עבודה, זמן ומאמץ על מנת לאפשר לא/נשים לשבת בפורום שאני הסיבה שהוא פתוח*, ולבקר אותי על זה שאני מנהלת אותו. לא פראיירית שלכם, ויש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן שלי. אגב, כשהתחלתי לנהל הבטחתי לעצמי שהדבר הראשון שאעשה יהיה למצוא לעצמי מחליפ/ה. אז הנה, הגיע הזמן. אני רוצה לשאול מי רוצה להחליף אותי בניהול - שרשרו פה, או דברו איתי בפרטי, נדבר עם תפוז ונעשה את ההחלפה. יומטוב, שירי * תקציר הפרקים הקודמים: אם לא היתי מסכימה לנהל את הפורום, תפוז היו סוגרים אותו.

Unrelated

New member
לא הרבה, בתכלס...

בעיקר להפגין נוכחות בפורום, מדי פעם לסדר שרשורי OFF או למחוק הודעות ספאם/הודעות שטנה.

PurpleFilth

New member
הייתי מעדיפה לראות המינוי הזה בתהליך פתוח.

לא יודעת, אם אפשר לבחור את המנהל/ת החדשה באופן דמוקרטי כלשהו. ככה לא יהיה את מי להאשים אחרכך =] הממממ... אני אישית חושבת שיש א/נשים יותר מתאימים/ות ממני לנהל את הפורום, אבל אף אחד/ת מהם עוד לא הרים/ה את הכפפה. אז אני עושה את זה.

Unrelated

New member
אההה >.<

כרגע נזכרתי - את צריכה להיות בארץ על מנת להגיע לראיון בתפוז...

PurpleFilth

New member
ראבק,

כולם/ן ממשיכות/ים לא להציע מועמדות. אני מוכנה לעשות ראיון בסקייפ, אם זה בסדר עם החברה שם למעלה.

lily kane

New member
לאאאאאאאאא

אבל באמת שאני לא יכולה להאשים אותך מהרגע שלקחת את הפורם אחרי חודשים שהוא שימש מדבר של הודעות היכרות סקס ותו לא. הוא פרח והיה מעניין אבל כל מה שקבלת היו הודעות ביקרות זה היה משגע כל אחד תדעי לך שיש אנשים שכן העריכו את העבודה שלך *חיבוק*

frankie246

New member
אמממ לא יודע איזה רושם קיבלת ממני, אבל...

רק שתדעי, אפילו שיש בינינו חילוקי דעות - אני מעריך אותך על היותך מנהלת, ואף על פי שאת יושבת לך שם למעלה את פתוחה לעימותים, ליברלית ומחדשת דברים שלא הכרתי. בין אם את הולכת, ובין אם לא - קבלי ח"ח ממני. בשמי, ובשם כל משתמשי
אני חושב שרובנו, אם לא כולנו, מודים לך על עבודתך. קבלי
(על כל החפירות שחפרתי לך עד עכשיו) בהצלחה!

אורי 0

New member
מבואס - המשך

אני מבואס ממה שקורה פה. מצד אחד, חשבתי באמת שיש מקום פה לכולם. גם לחבר'ה הקצת יותר שמרנים. מצד שני, קשה לי עם הטרנספוביה. אבל בעצם, לבנאדם שהוא לא טרנסגנ'דר (וגם לכמה שכן) קשה מאוד לא להיות טרנספוב, לפחות מתוך בורות (גם אני הייתי כזה עד לא מזמן, ואולי עדיין, קצת). קשה לי עם האלימות המילולית שעפה פה, ההאשמות ההדדיות. וכן -גם השמרנות. כבר חשבתי מזמן ללכת. ניהול פורום זה בדרך כלל תפקיד כפוי טובה. ככל שהפורום סוער יותר - התפקיד קשה יותר. זהו, חבל, וחיבוק.

CameronLine

New member
אני מניח

שאם אף אחד לא ייקח את התפקיד אני אקח אותו... למרות שאני לא בטוח כמה יש לי כוח לספוג ביקורת בעצמי. ושתידעי שאת מהממת ואוהבים אותך פה. אנשים סתם מחפשים על מי להוציא קיטור.

Unrelated

New member
כרגע נראה שזה אתה או דר

ודר בחו"ל... אז להמליץ עליך לתפוז?

למעלה