התקשרו אליי מאיביי

רדבול78

New member
התקשרו אליי מאיביי

התקשרה אלי מישהי שעורכת סקר למשתמשי איביי. האנגלית שלה לא היתה ברורה בכלל ומבטא כבד. שאלתי אותה מהיכן היא, והיא אמרה מהונג קונג. היא ביקשה לדעת פרטים כמו רווח, פריטים שאני מוכר, מאיפה אני משיג אותם ועוד מידע רגיש כזה או אחר. אמרתי לה שאני לא מעוניין לענות על סוג שאלות חטטני שכזה ולכן היא עברה לשאלות אחרות. כנראה שאיביי שוכרת חברות מיקור חוץ זולות מסין שיבצעו עבודות סקרים בשבילה. וזה בסדר כנראה- אבל האנגלית- אלוהים- איזו אנגלית גרועה!!!! אה וכמובן היה לה שם אמריקאי שהעניקו לה כדי שתשמע יותר מערבית... איזה גרוע זה נשמע.

xslf

New member
למה את חושב שהיא באמת מאיביי?

רוב הסיכויים שהיא מחברה שלא קשורה בכלל, ורק מנצלת את השם של איביי בשביל לאסוף מידע.

panayotiss

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך, פישינג טלפוני

רווח, מאיפה משיג סחורה, נשמע חשוד ביותר. את הסיסמא לחשבון שלך היא לא שאלה?

רדבול78

New member
נראה לי שזה אותנטי

השאלות שלה היו בסביבת העבודה של איביי ולא רק שאלות עם מידע אישי. כמו למשל האם הייתי רוצה למכור באתרי איביי מחוץ לארה"ב כמו גרמניה וכו. ולמה אני לא מוכר שם. שאלות כמו עם איזו תוכנה אני מעלה ליסטים לאיביי. האם אני מעדיף שירות לקוחות בטלפון או במייל? השאלות היו בעיקר כאלה ולא ממש נראה לי שחברה אחרת חוץ מאיביי תתעניין במידע כזה. מצד שני- יכול להיות שזו היתה שיחה לא מאיביי- מי יודע מה הסינים האלה מתכננים. בכל אופן עמדתי על המשמר ולא סיפקתי מידע רגיש מבחינתי. אם יורשה לי להוסיף- גם לא יכולתי שלא להתחיל איתה בטלפון כיאה לישראלי גאה (ורווק).

טלי5555

New member
אתה לא הבנת..

זו היתה מזימה של סינית נואשת שמאוד רוצה גבר ישראלי.. אתה הרי ידועים בכל העולם. היא בטח בדרך אלייך..

ozitex

New member
בוא נאמר כך

אישית אלי בחיים לא פנו בשום סקר ובכלל, איביי בקושי עונים או מטפלים בבעיות קיימות, אז סקר? ועוד טלפוני בינלאומי? לא סביר. אבל, גם אם כן, למה יש לי אינטרס לעזור לאיביי בסקרים שלה כשהמערכת הזאת עדיין לא פתרה למוכרים בינלאומיים בעיות שונות כמו ענייני עלויות משלוח, הנחות עבור מכירות למוכרים לא אמריקאיים, וכו' שלא לדבר על ענייני הפידבקים ועוד כהנה וכהנה.. לא חסרות בעיות. ולכן, with all due the respect... שיחפשו...

BSMerchandise

New member
אולי סקרים כאלו הם הבמה לטענות המוצדקות שלנו

וגם לא בטוח שיש קשר בין שירות הלקוחות של איביי לסקרים, זו מחלקה נפרדת סביר להניח. אם אלי יתקשרו אני אשמח לומר לה מה מטריד אותי, ואתעסק פחות במכירות.

hopla ebay

New member
גם אלי התקשרו מאיביי

גם אצלי האנגלית היתה לא ברורה והמבטא כבד

רדבול78

New member
כמה דברים שחשבתי עליהם

בשיחה היא שאלה אותי עם איזה תוכנה או אתר אני מעלה מוצרים. אמרתי לה שאני משתמש ב Blackthorne. ואז היא אמרה שהיא לא מכירה את התוכנה!!! מוזר משהו- היא ביקשה שאאיית את שם התוכנה. עוד משהו מוזר- על צג השיחה המזוהה קיבלתי מספר לא מזוהה. בדרך כלל שאני מקבל שיחות מחו"ל אני מקבל בתחילת המספר 0000. חברה אני מתחיל לחשוב שמדובר בשיחה מקומית ישראלית!!!! ובדיקה מעמיקה הכרחית כאן- וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות

שכן שלי גם קיבל שיחה כזאת, והכי מצחיק

הוא נשבע ששמע ברקע רינגטון של אייל גולן.... תיחקרו לגבי אותו לגבי סוג המוצרים שמוכר ואיך הוא מעביר דיווח לרשויות אם בכלל (שאלה תמוהה משהו),ששאל למה הם צריכים לדעת את זה כי הרי זה לא קשור אליהם בשום דרך, ענה לו הבחור שהם רוצים לשפר את הממשק ואם יש "סעיפים" שצריך להוסיף בשביל שהדיווח יהיה הכי טוב.. בדיוק אחרי השאלה הזאת הוא שמע את הרינגטון חחח כשהשכן שאל "זה שיר בעיברית??!" אמר לו הסוקר "האב א נייס דיי, איט וואז פלזנט טו ספיק וו'יס יו" גם אני חושבת שזה מס הכנסה / מכס, לא מזמן קראתי באיזהשהו מקום שהם מתקשים להתמודד עם העומס בעיקר בגלל ספקים "לא רשמיים"

francolana

New member
שאלת תם

מאיפה להם מספר הטלפון? הרי הדבר היחידי שזמין להם זה הכינוי באיביי

נראה לי שיש מס' טלפון שממלאים בהרשמה

בהרשמה לאיביי , גם לפיי פל... השכן העלה השערה עוד יותר קונספירטורית - מחברת האשראי שמוסרת את הפרטים שלנו לכל המרבה במחיר, אבל זאת השערה בלבד

francolana

New member
אבל המספר הזה לא נגיש לאף אחד

שהוא לא מאיביי או פיי פאל. אני לא יכולה לראות את מספר הטלפון שלך וגם לא מס הכנסה וחברת האשראי יכולה למסור טלפונים לכל דיכפין אבל לא ניתן לקשר אותך לחשבון שלך באיביי על סמך הטלפון הזה

רדבול78

New member
אני כל הזמן מנסה להיזכר בפרטי השיחה

ונזכרתי שהם שאלו אותי מה המחיר הממוצע של המוצרים שאני מוכר ומאיפה אני משיג אותם. אני מתחיל להבין מה קורה כאן... מריח כמו רשויות המס. אני בכל אופן פועל בצורה חוקית אז אין לי ממה לחשוש. (נכון?) חחח

למעלה