התקשרות לארץ

dandin1980

New member
התקשרות לארץ

היי לכולם, בשבוע הבא זה קורה - עוברת לאיטליה
תהיתי מהן אפשריות הכדאיות ביותר להתקשר לארץ (נייד/נייד). שמעתי על האפשרות למספר ישראלי, ועל סקייפ, ותהיתי אם יש עוד משהו כדאי שאני לא יודעת אליו, ובכלל - במה אתם משתמשים כדי להתקשר לארץ? מבחינת צרכים, אני כרגע נוסעת לתקופה של כמה חודשים, ולא רוצה להתחייב לשום חברה לאורך זמן... מניחה שדובר על זה פה בעבר, החיפוש לא מעלה יותר מדי, מתנצלת מראש. המון תודה, דניאל

eyshap

New member
סקייפ זאת תמיד אופציה נוחה

אני לא מכיר את איטליה, אבל באנגליה יש לנו מספרי גישה, לא צריך להתחייב לכלום פשוט משלמים לפי דקה, יוצא לי חצי פני לדקה לשיחה לטלפון נייח ן- 5 פני לנייד, נידמה לי שזה יותר זול מאשר להתקשר לניידים ממספר בארץ.

גוזליה

New member
וואו זה ממש זול!

לנו הכי זול שמצאנו זה פני ו-7 פני, בהתאמה. בא לך לחלוק את המספרים?
(במסר כמובן)

OppKnox

New member
Calls from Overseas

Hi Dan, I had a meeting with 012 and they have a good solutions for this. If I remember correctly they give you an israeli number along with a modem/box that you connect to your computer and wherever you are in the world you can receive and call from this number as you are in Israel - maybe it is not ideal for cellphones but it will surely be cheaper than calling direct. There are also many sim companies out there like newsim which offers you a roaming free sim card (i.e. you do not pay for incoming calls) and you can attach a local number to it and even forward your local mobile calls to it. I still find skype to be the best option as like you said you will not be tied into any yearly contracts. Hope this helps.

Lia78

New member
סקייפ

אנחנו משתמשים בסקייפ, אלו התעריפים שלהם (עם ובלי מע"מ): Israel - Jerusalem € 0.017 € 0.020 Israel - Mobile € 0.110 € 0.127 הצלחנו לשכנע חלק מהקרובים לנו להתחבר גם לסקייפ, כך שהשיחות איתם בחינם כמובן. לנו יש גם טלפון אלחוטי לסקייפ, כך שמבחינתנו, אין הבדל בין הסקייפ לטלפון אחר. אם יהיה לך טלפון רגיל היכן שתגורי, כדאי לבדוק עם חברת הטלפונים הספציפית אם יש להם תעריפים מיוחדים, או תשלום קבוע כלשהו שמאפשר שיחות ללא הגבלה לישראל. בהצלחה במעבר! (אני זוכרת שהיה על זה דיון דווקא בפורום ישראלים באירופה
)

Lia78

New member
תוספת

יש גם חברה ישראלית (לא זוכרת את שמה) שמאפשרת לך לקבל מספר ישראלי בחו"ל, לשלם תעריף חודשי קבוע ולדבר בלי הגבלה לישראל. אבל אין לי מושג מה ההגבלות שלהם (אני מניחה שיש) ואם יש צורך בהתחייבות או לא.

buffer

New member
יש המון חברות כמו סקייפ ואחרות שמציעות שיחות

דרך המחשב או בחיבור שני קוי טלפון קווים (jajah.com) אבל יש גם אפשרות לשיחות דרך הסלולרי. זה לא הכי זול, באמת, אבל יש חברות שמתמחות בזרים אבל אם ממש רוצים להתקשר ארצה מהנייד, זאת האופציה הכי סבירה (19 סנט לדקה לסלולרי, 14 לקווי). http://www.lycamobile.it http://www.noverca.it/

dudy1979

New member
ויש גם סקייפ Togo

מקבלים מספר מקומי מסקייפ ודרכו אפשר להתקשר לכל העולם בתעריפי סקייפ. מן הסתם צריך לשלם גם על שיחה מקומית. אני אישית משתמש בזה מה - mobile, כיוון שיש לי מספר מסויים של דקות שיחה כל חודש שכלולות בתשלום (יעני pay monthly ב - UK).

מלפפiן

New member
אני יודעת שבהולנד ובאנגליה יש מרכזיות דרכן

אפשר להתקשר בחינם (מחיר שיחה מקומית) או במחיר של סנט לדקה לטפלון נייח בארץ, נייד עולה משהו כמו 5-6 סנט לדקה. ככה שזה בכל מקרה יותר זול מאפשרות של קניית מספר ישראלי. לגבי איטליה, אין לי מושג, אבל אני משערת שגם להם יש כל מיני טריקים...

dandin1980

New member
תודה רבה, חברים!

כמה מידע מועיל וחשוב נתתם לי... סקייפ אכן נראית כמו האופציה הנוחה ביותר, בשלב זה. לפחות לתקופת המעבר וההסתגלות הראשונית... טנקס, דניאל

skifan

New member
הצעה נוספת: Spikko.com

ניתן לקבל מספר סלולארי ישראלי עם קידומת 057 את המספר הזה ניתן לקשר למספר קווי מקומי. בארה"ב גם לנייד. השירות חינם. בנוסף - אתם צוברים נקודות על שיחות נכנסות . שמאפשרות שיחות חינם לנייד ולנייח בישראל.

למעלה