התקרחות בגברים

לבנת4

New member
התקרחות בגברים

טוב,אז כבר ידוע שזו מכת מדינה.. החבר שלי (בן 25) עכשיו התחיל עם זה מכיוון המצח (גודלים לו המפרצים) אני יודעת שלהקרחה יש מרכיב גנטי אך גם נפשי ותזונתי ואני גם מניחה שיהיה יותר קל למנוע את ההקרחה או להאט אותה, מאשר להילחם בזה אח"כ.. אז שמעתי בעיקר על כל מיני קפסולות רפואיות לא באות בחשבון בייחוד כי הן לכל החיים והן פוגעות בתיפקוד המיני, בנוסף שמעתי על כל מיני תוספי תזונה של חנויות טבע כמו אומגה 3 וכו' אמרו לי שהרמב"ם מדבר על עיסוי של שמן זית לקרקפת כדי להצריץ את מחזור הדם, ע"פ הרפואה המוכרת היום זה לא יעזור לתאים מתים, ע"פ הרמבם (ואבא שלי) זה אמור שכן כי לא כולם באמת מתים (סוג של צריכים תמריץ) טוב,אז אחרי הקדיחה.. מישו שמע על משו שעובדף יותר טוב- מישו פה ניסה משו שעובד? (לא כדורים כימיים) יותר מזון ספציפי להעשיר בו את הארוחות או כל דבר אחר? אשמח לתשובה מהירה ליבי(L)

איבוד שיער

ההמלצה הכי טובה שיכולה להיות היא לנסות לגשת לרופא, ולאבחן את הגורם לנשירת השיער. יש הרבה פתרונות, אך יש צורך באבחון, כדי להתמקד בטיפול. הגורמים יכולים להיות רבים- גנטיקה, חסרים תזונתיים, חוסר אספקת דם (ואז עיסוי עוזר) ואפילו טפילים במעיים- וזו רק רשימה חלקית. לאחר האבחון פשוט צריך לגשת למטפל, שיתאים את הטיפול הדרוש... בהצלחה!

יש הרבה פתרונות?

אני אף פעם לא פגשתי גבר שהצליח לעצור את תהליך ההתקרחות שלו. התקרחות נובעת ברוב המקרים מגנטיקה, זו לא מחלה ולדעתי אי אפשר לעצור אותה. כשמדובר בנשירת שיער, זה דבר אחר ואכן חוסר דם וגורמים אחרים שציינת יכולים להיות הגורם, כך שטיפול יעזור. אבל אם גבר בריא, ללא שום בעיות בריאותיות, והצד הגברי במשפחתו מטפח פדחת מבריקה, קשה לי להאמין שעיסויים של הקרקפת יועילו...

harduf9

New member
וזאת בהנחה שאביו, סבו, דודו וכו' אכן אכלו

נכון, חיו בשלום עם עצמם, לא היו חשופים לחומרים כימיים רעילים וכו'. אצל הרבה גברים ההתקרחות היום נובעת בגלל תזונה לקויה מאוד או התחמצנות של הטסטוסטרון, שני פרמטרים ברי שינוי בהחלט. גם מתח, ג'לים, חפיפת יתר וכו' תורמים, עיין ערך כימיקלים מזיקים. וגם סיבות נוספות כמו שציין שלומלומי. בריאות שלמה גיא הרדוף

שאלה

האם הצלחת פעם לעזור לגבר שהתקרח להחזיר את שיערו? במיוחד במפרצים?

harduf9

New member
כן,

בחלק מהמקרים בתנאי שהם הגיעו בשלב התחלתי גם במפרצים. אצל חלקם הייתה הטבה או לפחת עצירת הנשירה. יש חלק שאין שום שיפור. בריאות שלמה גיא הרדוף

בטח שיש!

עיסוי של הקרקפת ציינתי אחרי בעיה בזרימת הדם. לא התכוונתי שעיסוי יפתור השפעה גנטית, למרות ששוב, רוב האנשים לא הולכים לאבחון, ואם כן- אז הוא לא מעמיק, ומנסיון שלי- בד"כ גם לא ממש משקיעים בטיפול לאורך זמן. אז יש פתרונות, אבל צריך סבלנות. זה לא שאם יהיה נסיון במשך שבוע לשנות משהו, השיער פתאום יגדל ויצמח עד כדי עבודה כספק ראשי לפאות יפה.

yoramg007

New member
טפול חיצוני להצמחת שיער

מנסיון ומתגובות אני ממליץ על התכשיר "מינוקסי 5" בא בצורת ספריי לקרקפת והתוצאות, כדאי לנסות. כמו כן באם התופעה מלווה גם בעייפות כרונית ובירידה מורלית, אני מזמינכם לבקר באתר, נראה לי שאתם זקוקים למשהו נוסף ואולי הוא הסיבה לתופעה. תודה יורם גני

למעלה