התקציר על אתמול

התקציר על אתמול

סורי לא הייתי פה היית אצל חברה! ונדהמתי לגלות שרז הוא בוגד ששוכח את ההבטחות שלו בלילה אחד! טוב, מיה עשתה שינוי קיצוני בתדמית שלה. אבל באופי. היא הייתה רגישה, מאז שמנואל דיבר עליה היא נהיתה כל הזמן עצבוה. אתמול היא כתבה את השיר "פריטי בוי". ניקו ביקר את לונה, פלור ומריצה. הוא הלך, ומריצה דיגדגה את פלור ואמא של לונה ופלור באה ורצתה להעיף אותה, עד שסנדרה התערבה. מריצה ופלוק הסתדרון מצוין והיא אפילו גרמה לה ללכת אליה. הן ניסו לקחת אותה לטייל, אבל אמא שלה לא הרשתה להן, ומארה ללונה שניקו לא יחזור אחרי שהוא ראה את פלור. ניקו אר לפגוש את טטיאנה, ואבא שלה שאל אם הוא רציני בקשר אליה. מנואל ניס להציע למיה לצאת יאתו ועם כמה חברים, אבל היא אמרה שיש לה דברים לעשות, וממש הייתה נחמדה אליו! סוניה כל הפרק עצובה בגלל אבא של מריצה. נאצ´ו רב עם פלור. מיה מדברת עם גידו, ואומרת לו שהוא הידיד הבן הראשון שלה. ה מתח היה... לא זוכרת כבר!

להורסס!

הקטע של המוסטריות של קטע שלנו, חבורה שלנו! אנחנו לא מוזרות, זה משהו בסגנון... בדיחה פרטית! אל תגידי מוזר על מה שאת לא יודעת... והנה משפט חשוב- "אם אין לך משהו טוב להגיד.. אל תגיד כלום!

Harmania

New member
סוסים וחיות אחרות!../images/Emo107.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo19.gif

סוסונת יקרה, הילדה שחושבת שהיא סוס, מה את מעדיפה...? בנוגע ל"מוזרות" לטעמך חביבתי, נילי, נטלי, מרי, ועוד מישהי... תמה?! הן בכלל לא מוזרות... חשבתי על דבר יותר מוזר! סוסים... ילדה שקוראת לעצמה "HoRsEs"-משמעו סוסים!! חביבתי, אין כינוי חביב מזה, מקסים, ומעורר השראה, לילדות חביבות בנות 12! זה נורא נחמד, שילדות בגילך, כבר יודעות לספר את האמת...
בעדינות, "חרמניה", שאגב שונאת סוסים (אל תקחי את זה אישית, את ילדה חביבה!)

G@T

New member
מה יש לכם ממנה.......?

עדיין לא הבנתי..... אז היא אוהבת לרכוב על סוסים זה יפה, מה הקטע..היא לא התכוונה שקוראים לה סוס...

Harmania

New member
סורי... שכחתי!!

אני המוסקטרית הנדחפת... סתם, לא, פשוט אני לא בקיאה בענייני המוסקטרים, והסוסונים למיניהם...

Scoob¥ Doo

New member
בדיוקקק../images/Emo70.gif

נילי אל תתרגזי יש סוסנים בעולם או יותר סוסנת אנחנו המוסקטריות ולמי שיש אם זה בעיה שיהיה לו...

את המוסקטריות אי אפשר להביס!!!!!!!!

אז הודעה זו מופנת לכל מני סוסים וסוסות וילדים שמפרים הפתחות שלושת המוסקטטריות בלתי מובסות אנחנו 4 חברות טובות וקרובות!!!!! שחולות אחת על השנייה ועוזרות ומגינות ומעודדות שרע (יאייי התחרפנתיייייייייייי)

למעלה