התקציר לפרק היומי

התקציר לפרק היומי

אוקי, אני חייבת להודות שהפרק היה פשוט תקוע לגמרי, כל שניה זה נתקע או עצר. ממש גרוע. טוב, אבל הצלחתי לראות, הנה התקציר: התחיל בקטע שאמא של מריצה נכנסה לחדר וראתה אותה עושה סתם משהו וחשבה שקרה לה משהו, אז היא נבהלה. פאבלו מיה מנואל וכל אלה שיצאו לבר לא יכלו לשלם בגלל שפאבלו הזמין אותם ופג לו הכרטיס אשראי, אז מנואל הציע שהם ישירו במקום. אמא של מריצה התוודתה על זה שהיא הייתה פעם אחת מאוהבת, ומאז לא התאהבה שוב, והיא ומריצה עשו שיחת בנות. פאבלו מיה ומנואל שרו במועדון, פתאום אבא של מיה בא. אחרי שהם גמרו לשיר, אבא של מיה לקח אותה החוצה וצעק עליה, ונתן לה עונש- בלי קניות, בלי לצאת, ללכת רק לבית הספר ולא ללכת לחופשות. מריצה שאלה את פאבלו למה הוא עזר לה עם חואקין והוא המציא תירוץ שזה כי היא עזרה לו עם השיר ברדיו. ויקו הכריזה שהיא ומנואל יוצאים, ופלי כעסה. מיה הלכה למנואל ואמרה לו שהיא רוצה הסבר למה הוא מתחיל עם כל החברות שלה ומה יש לו איתה, ולמה הוא לא יכול למצוא חברה שהיא לא אחת מהחברות הכי טובות שלה. אבא של פאבלו לא מתכוון להמשיך לשלם לבית הספר, כי עד עכשיו הוא שילם כי האמא ביקשה אבל אמא של פאבלו ואבא שלו מתגרשים. הולכים להוציא אותו מבית הספר. זה היה המתח. בייב ביי!

Scoob¥ Doo

New member
המתח חברים המתח....

כל פרק של הסדרה הולך ומותח יותר יותר אהבתי את שיחת הבנות של מריצה ואימא שלה וכל הקטע עם אבא של מיה אחר כך.... אותי זה מצחיק... איזה חמוד היה בנחה כשהוא ניגן ואז מריצה באה אליו..ושאלה למה את העוזר לי......בלי להעליב הקול של מריצה עדיין בזיכרון שלי יש לה קול כזה לא יודעת שלא שוכחים מהר.....אבל היא אחלה. לפי מה שהבנתי יום שני הולך להיו מממממממממממכככככככככוווווווווותתתתת קרב בנות אני מחכה !!!!!!! אותי זה מצחיק ולבסוף שוב נגע ל
הסיפור של מרכוס(ברה) ואחיו האבוד.... אז שלא יעבדו עליכם סוף שבוע מצויין ליייייהההיייי

ועוד משהו ששכחת

בדיוק חמש שניות לפני שאבא של מיה נכנס למועדון, מיה הורידה את הג´קט שלה..... ואז זרקה אותו לקהל. ואז היא התחילה לפתוח את החולצת כפתורים שלה.... היא פתחה את הכפתורים למטה את הכפתורים למעלה ובשני כפתורים האחרונים אבא שלה נכנס וראה אותה..... (ובקטע הזה ראו שהשיר פלייבאק בגלל שמיה הפסיקה לזיז את השפתיים אבל שמעו אותה שרה) ובגלל זה הוא העניש אותה..... (ובגלל עוד משהו כנראה, אה כן שהיא שיקרה לו עשתה לו בושות ובגדה בוא, הורים, לכו תבינו)

אה כן

וביום שני (לא ראשון, אין פרק בראשון) חבורת בנות הולכת לחשוב שחואקין הומו בגלל משהו שמיה תגיד....

Scoob¥ Doo

New member
../images/Emo58.gifספויללר קטנטנן הקרב בין...

בין ויקטוריה לבין פליאסטס

SK 3100

New member
נילי כנסי שניה

סקובי דו הודיעה לך על התמונות? אם כן תתחברי למסנג´ר שאת קוראת

למעלה