התקציב עבר

התקציב עבר

התקציב יחסית גרוע מאחר ו290 מיליון ש"ח יועברו לחרדים אך לפחות הסטודנטים יזכו לשכר וגם משרד הבריאות. הכל הודות לשינוי שינוי היחידה שמייצגת את החילונים, המילואיניקים והחילונים

נכון שסה שינוי תעזור לזקוקים לה

לשם כך היא נבחרה, רוב הכסף יעבור לסטודנטים אך יש לזכור שהכסף הולך גם לבריאות, ולזהירות בדרכים. כמו כן הכסף יועבר גם למדע ולאיכות הסביבה שאני רואה בנו' האלו משמעות רבה

תודה על ההסכמה

אני חושב שגם הסטודנטים מסכימים איתנו. ממה שידוע לי הם אפילו הפסיקו את השביתה הודות לשינוי

מצטער להרוס את המסיבה אבל אני חייב

ה-700 (מס' טיפולוגי?) מיליון שקיבלה שינוי לא צמחו מהעצים וגם לא הוציאו מתחת לבלטות. הדרך היחידה של ביבי להשיג את הכסף הזה היא ע"י קיצוץ מסוים בכל שאר המשרדים. בגלל שאני לא נאיבי אני יודע בדיוק מאיפה יושג הכסף- לא מהחרדים , מפעל ההתנחלויות או שכרם של מנכ"לי חברת החשמל והנמלים, אלא ממשרד הבריאות החינוך והביטחון. כמה שזה מועיל למערך התעמולה של שינוי (איזה יופי השינוי הזאת, אוהבת גם סטודנטים, גם נכים וגם היפים שרוצים איכות סביבה) אסור לשכוח שכל הכסף שמועבר לסטודנטים או לחולים בעצם לקוח מהם ולכן אנחנו לא בדיוק אמא תרזה.מה שבעיקרון יש לנו פה הוא הרס טוטלי של התוכנית המקורית של ביבי והפיכתה למין תוכנית כלאיים (עבודה, אגודת ישראל וגם שינוי) מוזרה שלא בטוח שתעבוד. נו טוב, לפחות ההתנתקות תעבור.

לרונן שלום

הסטונדטים, המילואיניקים והנכים זקוקים לכסף. המילואיניקים והסטונדטים מיוצגים ע"י שינוי, לנכים מגיע זכויות. כמו כן המדע ואיכות הסביבה הם נו' חשובים וגם סל התרופות, לכן אלו מטרות חיוביות

EO117

New member
תום אתה לא מבין?

שהכסף שיעבור ל"שינוי" יבוא מקיצוץ משאר משרדי הממשלה?! ואינך מבין ש"שינוי" לא שונה מש"ס ברגע שקיבלה את הכסף?! לא משנה מה המטרות משנה מהות העניין והמהות ששינוי היא "זונה" בדיוק כמו ש"ס וייאמר לזכותם שהם לימדו אותנו מהי אופוזיציה אמיתית וסירבו לקחת כספים בעד התקציב לעומת "שינוי" מפלגת טוהר המדידות... במלא הנושאים האלו מתוקצבים בתקציב במדינה אלא שעכשיו יעבור אליהם יותר כספים מאשר מקודם. תהיה פריצה תקציבית שתפגע בתקציב המקורי. שינוי איבדה את אמינותה בציבור, סיימנו את המושב שאנו בשפל המדרגה:מושפלים, פגועים, מותקפים ומאוד חבולים. טומי לפיד איבד השבוע את כליו וכולם חושבים שהוא זקן סנילי ששכח לקח את הכדורים שלו. שינוי הייתה צריכה להתנהג כאופוזיציה אמיתית ולהצביע נגד התקציב ואני במקום לפיד ופורז הייתי עוזב ברגע ששרון היה מעלה את עניין הכסף. ורק להזכירך שבוע קודם אמר לפיד בישיבת מועצת "שינוי" את המשפט הבא:"אותי לא יקנו בכסף, שינוי תצביע נגד התקציב-אותו תקציב שבגללו פרשה מן הממשלה..." איפה העקרונות שלנו? איפה הבטחות שלנו לציבור? קיוויתי שלאור הכשלון בממשלת שרון האיומה לפחות נחזיר את גאוותנו באופוזיציה אך טעיתי. "שינוי" הייתה בושה וחרפה גם באופוזיציה. ולסיום קצת יותר אופטימי, אני מקווה שעכשיו בפגרת הכנסת "שינוי" תצבור כוחות מחודשים שעימם תגיע למושב הבא ותראה לכולם מהי אופוזציה לוחמנית אמיתית!!! כל שבוע הצעת אי-אמון, מילה זאת מילה, עקרון זה עקרון, יו"ר אופוזיציה נגד רה"מ ולא מסייע לו. אם לא בבחירות הבאות במקום לעלות נקבל "סטירה מצלצלת". שבת שלום.

לאלירן שלום

ש"ס הם גנבים הם לוקחים את הכסף לעצמם לעומת זאת שינוי נותנת לסטונדטים, מילואיניקים, נכים וסל ובריאות. אין לי מושג מה יקרה בבחירות הבאות כמו שרשמתי בעבר סקרים עלולים לטעות

EO117

New member
לתום שלום

תפסיק להיות תוכי ולומר שוב ושוב אותם דברים של מערכת הסברה של "שינוי". די עם הנאיביות, ש"ס לוקחת כספים למזגרים שלה ובמקרה של ש"ס, תלמידי ישיבות, שכבות חלשות, עניים וכו' בדיוק כפי ש"שינוי" לקחה כסף למזרים שלה-מילואיניקים וסטודנטים, סל בריאות והנכים. שינוי וש"ס הן בדיוק אותו דבר לוקחות כספים מקופת המדינה לצרכים שלהן ולא יותר, הן "זונות" וכמו כל מפלגה יש לה מחיר. בקשר לסקרים-לא ציינתי בהודעתי הקודמת שום סקרים, אני לא צריך לראות סקרים, מספיק לי לראות את האכזבה של הציבור מ"שינוי" הן בישיבה בממשלה והן מהלכנו "המבריק" באופוזיציה. אין אדם שאומר לי "שינוי" תהיה בדיוק כמו ד"ש לשעבר. אני רואה את התגובות באתרי האינטרנט ופשוט אחת יותר מהשנייה צורמת! שינוי התגלתה כאכזבה לי ולרבים אחרים, די עם הנאיביות ופקח עיניים.

EO117

New member
איך שוכנע לפיד לתמוך בתקציב

מאתר מעריב שפורסם היום. בדיוק מה ששינוי היא...

לאלירן שלום

איני תוכי שינוי עשתה את הדבר הנכון. בניגוד לש"ס שלוקחת לכיס של עצצמה שינוי לא מקבלת אגורה מהתקציב, ה700 מיליון ש"ח הולך לסטודנטים, מילואיניקים ונכים בנוסף לכך גם לסל תרופות, איכות סביבה ומדע. אני רואה בנו' אלו חשיבות רבה ולכן אני מבין למה שינוי הצביעה בעד התקציב

EO117

New member
שוב אתה חוזר על אותם דברים

תום יקר, גם ש"ס לא מקבלת גרוש לכיסה הכל מועבר למגזרים שהם מייצגים, בדיוק כמו שינוי. הנושאים האללו ככה מתוקצבים אז זה לא משנה. המהות בעניין ששינוי לא הייתה צריכה להתנהג כמו כל המפלגות ולקחת תקציב. הבעיה שאינך רואה את הדברים ומתעלם מהעובדות. די להיות תוכי של לפיד, תבין שמצבנו בכי רע.

ש"ס מושחתת

הכסף הולך לפרזיטים שלא עובדים ולא מתגייסים. אולם הסטונדטים עובדים והמילואיניקים מתגייסים, אני לא יודע אם מצבנו רע או לא אך אני אישית תומך במהלכים של טומי לפיד

tapr

New member
יחי ההבדל הקטן

סטודנטים ומילואימניקים הם לא בדיוק אשכנזים אקדמאים מהעשירון העליון (זאת לפחות הסטיגמה של בוחרי שינוי...), אלא יש בהם מכל הספקטרום של החברה הישראלית, למעט אולי רוב החרדים והערבים במילואים. מצביעי ש"ס ובל"ד יש גם בציבור הסטודנטים. הם לא "סקטור" של שינוי, הם סקטור לאומי, שבו ה"סקטור" של שינוי תומך. אגב, אף פעם לא שמעתי על סקר כלשהו שבדק את הרכב הבוחרים של שינוי, אז קצת קשה להדביק עליהם "סקטור"... אולי גם שינוי משחדת את חולי סרטן מעי הגס?... שינוי לא מחלקת כספים לבוחרים, אלא למתרות לאומיות ראויותשבהן הציבור ברובו תומך. זאת לא הייתה בחירה ממש, אני רואה את זה כחובה של שינוי כלפי בוחריה, להוציא את המצב הטוב ביותר האפשרי. זה טוהר המידות של שינוי מבחינתי.

נכון טל אתה צודק

לא כל הסטודנטים והמילואיניקים מצביעים לשינוי קיים סיכוי קטן שהם מצביעים אפילו לש"ס או יהדות התורה לא ניתן לדעת. כמו כן גם חולי סרטן מעי הגס ראויים לכסף בשל מחלתם, לכן היה עדיף להצביע בעד התקציב

אני מציא ללפיד להתנגד לתוכנית

הכלכלית הזאת שהיא יותר מדיי קפיטליסטית וטיפשית...... למשל למה צריך להפריט את בית החולים הלל יפה בחדרה?! מה אתה רוצה להרוס את העובדים? להפוך אותם לעבדים?! וגם צריך לחשוב על שינוי העקרונות הכלכליים של המפלגה אולי במקום תמיכה בכלכלה ליברלית שאגב מה שנתניהו עושה זה לא ממש כלכלה ליברלית זאת כלכלה יותר לכיוון הקפיטליסטי... אז יח"ד המציאה סוצייליזים דמוקרטי אז אולי נעשה "סוצייליזים-ליברלי-דמוקרטי סוצייל-ליברל-דמוקרט

למעלה