התקפת לב קטנה...

רק עמרי

New member
התקפת לב קטנה...

נסעתי לתומי בחיפושית,רעש המנוע היה מצוין,90-100,כביש פתוח נראה בסדר... עד ש.. עדהרגשתי שננה נחנקת,מגמגמת,הרגשתי שאוטו-טו אני יורד לצד הכביש ושם משולש בתושיה של שניה הורדתי הילוך והמשכתי לנסוע רגיל רק על טורים גבוהים,הנחתי שיש לי איזו סתימת דלק. היה בסדר לכמה קילומטרים עד שהגעתי לרמזור,שם ננה כבתה ולקח לי כמה שניות להניע,הנעתי לבסוף והצלחתי להגיע לרמזור הבא ושוב היא כבתה, פה כבר סגרתי סוויץ' והלכתי לבדוק מה שלום המנוע,הכל היה נראה תקין,חיווטי חשמל,והכל,החלטתי לא לפתוח קרבורטור ופשוט להניע, היא הניעה בשניה ולא השתעלה אפילו, היתה סתימה ואיננה? האם היא תחזור? מישהו יכול לחשוב על משהו?

vq55205

New member
התקפת לב קטנה

אני יכול לחשוב על כיוון של התחממות. אם הדבר חוזר על עצמו (בד"כ) בנסיעה בין עירונית , עצור בצד. בדוק אם בפעולת סרק נורת הלחץ שמן דולקת או מהבהבה (בהנחה שהיא תקינה).ואם בכלל האוטו ממשיך לעבוד בפעולת סרק. בדיקה שלימד אותי צ'ינו שלנו תנסה להחזיק את מדיד השמן במשך שלוש ארבע שניות , אם לא תצליח זוהי אינדיקציה לטמפרטור גבוהה מידי של המנוע.

רק עמרי

New member
אנ'לא חושב שזו התחממות

א. היה קר ב. נורת השמן תקינה ולפני תחילת הנסיעה מילאתי שמן,כך שלפחות מהבחינה הזו היינו בסדר ג. בנסיעה חזרה הביתה (45 ק"מ) לא ניכרה שום תקלה מעבר ל(אולי) איבוד מסוים של כח (אני לא ממש בטוח) היום כשבדקתי שמן בבוקר נראה היה כי לא חסרה טיפה...

kobix1

New member
אין שום קשר בין

זה שיש שמן לבין התחממות המנוע כבר קרה לי שהמנוע היה משומן היטב עם שמן עד הקו המדויק של המדיד אבל המנוע התחמם... זה שיש שמן לא מחייב שאכן המנוע מקורר טוב ברור שבמידה וחסר שמן הוא יתחמם יותר!

למעלה