התקפים רק מתוך שינה

ng1612tbs

New member
התקפים רק מתוך שינה

היי,אני בת 24 לפני שנתיים פתאום באמצע החיים קיבלתי התקף , היה לי דלקת קרום המוח ה-MRI היה תקין ושיחררו אותי תחת כדורים של דפלפט.היו לי כמה התקפים שקרו אך ורק כשישנתי ,לא הרגשתי כלום פשוט התעוררתי אחרי עם כאבי ראש מטורפים! המצב התייצב לאט לאט עם המינון המתאים ואז הגעתי למצב של כמעט שנתיים ללא התקפים תחת דפלפט,המצב השתפר הנויורולוג החליט שאפשר לנסות להוריד לי את הכדורים ואני כ"כ שמחתי ,הייתי עושה הכל בשנתיים ללא התקפים הרגשתי בריאה הייתי יוצאת למסיבות מבלה אפילו שותה יין (שותה קצת סודה כדי שלא ישפיע מידיי)אבל הבעייה שבאיזה שהוא שלב מרוב שהתלהבתי פשוט במקום לזכור לקחת את הכדורים בזמן, פעם לקחתי ,פעם לא,במקום להוריד בהדרגה שיחקתי עם הכדורים ,עם המוח ,ואז זה קרה שוב !!!מה שכבר חשבתי שמאחוריי שוב קרה לי ,התקף ! ועוד פעם הכול מהתחלה והכל באשמתי! הלכתי לנויורולוג והוא המליץ לי שכדאי להחליף את הדפלפט כי יש לה הרבה תופעות לוואי( בעיקר בגלל בעיית ההריון)והחלפתי ללמיקטל ,פתאום ניהיה יותר גרוע ההתקפים פתאום השתנו ניהיו אחרים פתאום התחלתי להרגיש את ההתקף מגיע להתעורר לפני שהוא מגיע . הייתי על רמה גבוהה של למיקטל 550 מ"ג ועכשיו הנויורולוג החלט להחליף לי את התרופה לטופמקס , עכשיו אני לוקחת 100 מ"ג בבוקר ובערב טופמקס ו 200 מ"ג בבוקר ובערב למיקטל, כשאני מורידה לאט לאט את הלמיקטל לגמרי (בשאיפה ) יש לי כמה שאלות שאני מאוד רוצה שתעזרו לי: אני לא יודעת להסביר את זה אבל קורה לי שאני פתאום מתעוררת בבהלה באמצע השינה ואני נחנקת ואז יש לי תחושה של שריפה כזאת ביד לכמה שניות וזה עובר, זה קורה לי כל כמה ימים!!! תמיד באותה יד ,(אני לא מאבדת הכרה או מפרכסת או משהו זה ממש עניין של שניות ), תמיד בלילה לפנות בוקר זה קרה למישהו ???זה נקרא התקף??? מה לגבי טופמקס מישהו יכול להמליץ??? יש למישהו פירכוסים אך ורק מתוך שינה שקיבל אותם ככה סתם פתאום באמצע החיים??? אם מישהו מכיר .................יודע.................................יש פה גם אנשי מקצוע שעוזרים???

למעלה