התקפה עלי

KrackeR

New member
התקפה עלי

מי שפה ובשרת 1us שיעזור יש איזה אחד שמתקיף אותי: Urbaknights ClaymoreAttack (Capital) 198 (227|-91) הכפר שלי: KrackeR VillageAttack (Capital) 225 (233|-91)

KrackeR

New member
הוא התקיף אותי

לקח לי 2000 משאבים שלח 50 חיילים תעשו טובה או שתשלחו סיוע של חיילי הגנה או שתתקיפו אותו

dasrebnogur

New member
ילד

אם כל הכבוד שום דבר לא קרה בסה"כ אבדת 8K משאבים ועועד 40 חיילים זה המשחק מאבדים בונים בונים כדי לאבד אל תתבכיין אין על מה

דוד - הכל עניין של פרופורציות

בשבילך זה תפוקת שעה של אחד הכפרים בשבילו זה כל מה שיש לו אני מסכים שתגובתו קצת מוגזמת אבל אני מניח שמדובר בחוסר ניסיון

n lee

New member
הוא התקיף אותך

לקח לך פחות מ1500 משאבים ולא הרג לך שום חיילים בתקיפה שלו אתה איבדת את החיילים שלך ששלחת אותם לתקוף את הכפר שלו מה ציפית שהוא יישב בשקט ולא יעשה כלום? סוף סוף הוא הגיב לך וזה עוד היה בקטנה הוא בקושי לקח לך משאבים אז לבוא לבכות על זה בפורום???

Nir and Beer

New member
הוא לא יתקיף יותר

שלחתי לו הודעה : If you dont want to see my cats rolling in your direction, never ever again raid KrackeR Village. He is in TF5 and under the Tf flag. This is the first and last warning OP קשה לי להאמין שהוא יראה את זה וימשיך לתקוף תודיע לי עם הוא תוקף , אני ישטיח לו את הכפר בשמחה :)

cohenman

New member
חח כן. גם אני באתי לאיים עליו

למרות שאולי היינו צריכים להשאיר את זה להדר היא המנהלת של TF5

KrackeR

New member
...

הדר - זה חבר שלי האידיוט התקיף אותו בהתחלה, חוץ מזה אני הולך להרוס לו את הכפר לבד עכשיו.. והוא שלח לי הודעה: sniff.. lol.. anyways, can I ask u something? how many heroes can u train? like 3 right? cause for some reason i can only train 1.... anyways, i'd like to maintain peaceful relations with you. i merely retaliated cause u attacked me first. but I'm willing to forget:) also, if you pray, please pray for St. John's University b/c there was a gunman earlier today.. thanks

KrackeR

New member
ועוד משהו

הדר אני הוצאתי את החיילים מהכפר שניה לפני התקיפה ואז החזרתי אותם כדי שלא יגמור לי על כל החיילים.

n lee

New member
אני מבקשת

מכל השחקנים של TF לא לבוא ולהתערב בעניינים של TF5 לפני ביררתם את העניין איתי KrackeR לא לעניין לבוא ולבכות על דברים כאלה בפורום בטח לא אחרי שאתה עשית פארמינג לשחקן הזה (ובתקיפה שלך עליו איבדת את החיילים שלך) תבנה חיילים מחדש אני עושה את זה כל הזמן וככה גם כל האחרים ובקשר למשאבים שהוא לקח לך הוא לקח לך רק 1500 משאבים זה כלום לעומת ה10K שאתה לקחת לו

KrackeR

New member
איזה שטויות

לא לקחתי לו שום משאבים טוב חשבתי שברית אמורה לעזור בעניינים כאלה... שמעי הוא הכי חזק שהתקפתי ונמאס לי כבר לקבל כל פעם קצת משאבים מכל אחד בסביבה שלי הוא ככל הנראה מייצר הרבה משאבים... אז אני רוצה להתקיף אותו אז הלכו לי החיילים וביקשתי שתעזרו לי להתקיף אותו חוץ מזה שחשבתי שהוא יתקיף אותי שוב עם לא הייתם מתערבים הוא היה מתקיף אותי.

n lee

New member
אני רואה טוב מאוד

את כל התקיפות שאתה עושה!!! כולל התקיפות שעשית על הכפר שלו ועל עוד כפרים בסביבה אין לי בעיה שתעשה פארמינג כולם עושים את זה אל תבוא לבכות על זה בפורום! חוץ מזה אנחנו במלחמה! אנחנו עוזרים במקרים דחופים! לא בגלל שתקפו אותך פעם אחת עם כלום חיילים ובסה"כ לקחו לך קצת משאבים

dasrebnogur

New member
הנושא סגור ../images/Emo13.gif

כתוצאה מהבאת הוכחות שקריות מהצד של קראקר

KrackeR

New member
מה שקריות?

דבר ראשון בהתחלה רשמתי 3 אלף ועכשיו ראיתי שזה 1800 חוץ מזה לאבד 40 חיילים זה משהו כמו 10 אלף משאבים. טוב לא משנה עזבו הבנתי שאני צריך להסתדר בעצמי ולהפסיד הרבה צבא... תודה, ויום טוב

cohenman

New member
מה שהדר אומרת קובע, פעם הבא לפנות אליה בלבד

אם יהיה צורך תאמין לי תראה צבאות ענק צועדים לעזרה. רק בפקודת הדר.

KrackeR

New member
בקשר להתקפה - הדר.

את חושבת שאני באתי להוציא אותך שקרנית וזה ממש לא מה שרציתי לעשות ולא יצא לי מזה כלום. בכל מקרה אני לא יכנס לפרטים מה ומי כי זה לא יעזור פה מצטער עם זה מה שקרה את אחלה של בנאדם. אז מצטער עם פגעתי בך בקשר לעניין התקיפה, לא ניסיתי ולא רציתי להוציא אותך שקרנית ואני בדיוק כמוך ממש לא אוהב דברים כאלה. עוד משהו: אני דיי חסר ניסיון ומישהו פה צריך לתת לי קצת הסברים מכייון שאפחד לא הסביר לי שהייתי ב TF מה קורה בכל מצב ומה עושים אני מסכים שלא הייתי צריך לרשום בפורום אבל באותו זמן לא ידעתי מה לעשות זאת התקיפה הראשונה שתקפו אותי והייתי קצת לחוץ.. יותר מזה אני לא יכול לעשות, עכשיו שהבהירו לי כמה דברים הבנתי שעשיתי טעות. תודה ויום טוב

xxx RAANAN xxx

New member
אני שמח שהכל הסתדר !

נוי לדעתי פחד מחוסר נסיון , אבל בתוך ברית תמיד ניתן לך ביטחון ועזרה מיירבית ! אצלנו לא פוחדים מכלום , אפילו שיהרגו לי את כל החילים אני אמשיך לעזור ככל שאני יכול.

למעלה