התקפה עלי !

xxx RAANAN xxx

New member
התקפה עלי !

ברגעים אלו מתבצעת ההתקפה הגדולה ביותר שהייתה על כפר , לצערי זה על הכפר שלי .. אני רוצה לשתף אתכם בתמונת מצב של ההתקפות עלי , מדובר על השחקנים הגדולים ביותר של ברית RAST , כמו כן הם התנפלו על הכפרים שלי בכמות לא סבירה , בכל כפר שלי ישנה מגמה שלילית של חיטה עקב הסיועים הרבים שנשלחו ע"י חבריי הברית שלנו .. כמות ההתקפות כרגע היא 45 תקיפות על כל כפר שלי , מי יודע עם הן אמתיות ? לדעתי האישית הן כן ! מצורף תמונה של חדר המצב שלי. כל האיקסים האדומים זה התקפות.

Dr koko

New member
לא ידעתי שאתה משחק בשרת הראשון...

בכל מקרה אשמח לעזור לך.

ors211

New member
איך זה שהוא תקף

עם הרבה יותר כוח ממך והפסיד ? או שפשוט הצילום מסך לא מראה את כל מה שהיה לך

Dr koko

New member
קטלני ברמות !!!

שלא תבין לא נכון באסה שתוקפים אותך אבל עדיף שיתקפו מהר וירד להם הצבא עכשיו מאשר שימישכו להזיז אותו ממקום למקום. בכל מקרה תודה רבה על זה, הגיבור שלי עלה ב 13 רמות אבל הוא מת, לא נורא אבל אחלה דבר יצא פה.

koneko90

New member
שאלה נובית,

אם אני תוקף מישהו אני יכול לאבד בתקיפה משאבים אם אני מפסיד? כי זה מה שאני מבין מס"ש ששמת. \=

Dr koko

New member
לא,

שאתה תוקף אתה לא יכול לאבד משאבים. המשאבים שכתובים שם זה סכום המשאבים שהצבא עלה לך ושאיבדת בתקיפה על האויב.

Nir and Beer

New member
הגנה קטלנית

ההגנה שהצבנו על רענן הייתה מהטובות שנראו בעולם טרביאן 5 הצבאות הגדולים של ברית EAST נמחקו לחלוטין כל הכבוד לנו

n lee

New member
אחת התקיפות הכי גדולות

שהיו בשרת הזה עד עכשיו נראה לי רענן כל הכבוד על העמידה בפרץ התקיפות! וכל הכבוד לברית TF שנרתמה לסייע, מי בחיילים ומי בחיטה

למעלה