היי חומד
לי קוראים אניט אני גרה באשדוד בת 20. לפני כחצי שנה עברתי התקף ראשון בחיים, ואני כולי בריאה כמו שור. כאילו מה נסגר? זה לא מגיע לי. הייתי מאושפזת כ- 4 ימים ולאחר מכן ניתן לי רק שבוע מנוחה, אבל אז הייתי שוטרת צבאית, שטוחנת את התחת, וכרגע אני באה ל-4 חמש שעות לבסיס. לא לכולם יש את המזל שלי יש בקשר לצבא. אבל.. ך יש זכות לקבל 7 שעות שינה ו........ בלי שמירות, אם הם בכל זאת נותנים לך, אז זוכבילה. חוץ מזה,אסור לי לנהודג שנה בגלל זה, לא לשחות ולא להיות במקומות גבוהים. לפני יומיים הייתי בביקורת באיככילוב, ואמרו לי את הדבר הכי נורא שאני יכולה לשמוע, שעכשיו אני אצטרך ליטול כדורים כ-6-8 שנים. כאילו פאק.. זה היה התקף ראשון וב"ה אחרון. זה הכי לא פייר בעולם. חוץ מזה, זכותך גם לתבוע את משהב"ט זה מה שאני עושה. אני ממש בדיכאון על מה שאמרו לי לפני יומיים ועוד לא עיכלתי את זה. כשהייתה לי ועדה רפואית,כשבועיים אחרי ההתקף, או חודש, אני כבר לא זוכרת, אז בניגוד למה שחשבתי, קיבלתי אוטומטית 45 בגלל שיצאה פקודה חדשה, שעכשיו לא מורידים על התקף ראשון ל-24, אלא ל-45.. אתה יכול לדבר אתי על כל דבר קטן, כי אני הכי מזדהה איתך בעולם, וכשכתבת את זה הייתי חייבת לענות לך, בשבילך להזדהות איתך. אני ממש מצטערת על מה שקרה, למען האמת אני עד עכשיו לא מעכלת את זה וכבר עברה חצי שנה.... צ"או בייב.!