התקף מסורגג

התקף מסורגג

חתכתי את עצמי בידים , וחוץ מזה שתתי בקבוק וחצי של ווסקי נקי ,אני שפוך מקיא את הנשמה ,לא יכול יותר, זה טירוף ,אני חייב להגמל ,לא מצליח , בא לי אקסטיזי, זה עושה לי סטלה טובה, או קוק שאני גם מכור אליהם ,אבל האלכהול הרס לי תגוף, אני ימות צעיר, זה בטוח

לסיים

לסיים הכל להיות לא קיים די בלי לנשום לצלל במעמקי המצלות של היאוש ,סופי קרב עוד אחד בקבר, עוד ילד נקבר, למה זה כדי ? אין לי תשובות, רוצה שקט , רוצה להתעמק בשרשי ,לסיים את הסבל שהכתיבו לי מראש , סליחה על הכל, סליחה על היותי, חולה כל כך חולה .... לצלל לצלל לצלל אל ים שחור כמו ספינה טרופה .

רגשי הנחיתות יהרגו אותי

תסמונת נפלאון היא התליין שלי, לעולם לא היה כמוהם , לא אני לעולם לא יגע באור, לעולם לא הייה פאוסט של גתה, לעולם לא החזיק את העולם מכל הכוונים, עלוב , ימות ואף אחד לא יזכור, עוד גופה רקובה, עוד אדם, כמו שאמר אלכסנדר מוקדון עדיף למות בגיל עשרים עם תהלת עולם ולא לחיות לנצח ללא הכרה , כמו גוגל אני, רק שהוא הצליח, אני אפס, הוא אמר שכל פעם עבר בו קור ותחושת יאוש כי חשב שלא היה סופר גדול , היה שוטה, כמונ, שוטה של החיים, אפס אני, גורלי נחתם, עוד אחד עוד אחד, אפס .

שיר של מירון ח זקסון לזכור

עד עתה רשמתי מחשבות
מתרגש וחרד,
אין בי כוח אחר --
מקפיד לעצמי על כל רעיון,
שונא מילות שכחה.
&nbsp
אבל מדוע בכלל לזכור,
איש כמוני, מפחד בזהירות, קורע נכון --
אפשר גם להניח את ראשי
&nbsp
ואולי רק זיכרון נוח
ממשפטי נערה אהובה,
או מתי בדקתי פניה
והייתי שמח במתנתה
&nbsp
"אבל מדוע בכלל לזכור,
איש כמוני, מפחד" נוגע בעצב החשוף המשורר המעולה הזה נוגע בשל הזיכרון באופןמדים ותמצתי, הוא משורר מעולה
על פני הנוחות.
&nbsp
&nbsp
ביצבוע מדהים של אלי מגן מרגש מאוד, הוא הלחין עוד שירים של סקסון, שרוב שיריו הם לטעמי ... הנה https://www.youtube.com/watch?v=cGh4BgmN_EM
&nbsp

schlomitsmile

Member
מנהל

למעלה