התקף לב...

התקף לב...../images/Emo5.gif

משחק חדש יש לבת שלי. עומדת על הספה ומנדנדת את גופה קדימה ואחורה (כאן מגיע ההתקף לב שלי). אם אני מעירה לה היא מחייכת ומרוצה מתשומת הלב, ואם אני מתעלמת... אי אפשר להתעלם! היא כמעט עפה קדימה ופותחת לעצמה ת'פרצוף בהתרסקות על הרצפה. איך לדעתכן צריך להגיב??? בלתי אפשרי לרוץ כל היום ולהוריד אותה מהספה...

מתרגשת

New member
לילך אני אספר לך סיפור דומה...

כשאסא היה קטן אבא שלו היה לוקח אותו לגן ליד הים של היה צוק גבוה מאד. אסא היה רץ אל הצוק כאילו הוא עומד לקפוץ ממנו ואבא של אסא היה חוטף התקף ךב כל פעם מחדש... אבל... כשהוא צעק עליו או אמר לו משהו הוא היה ממשיך בזה כדי למשוך תשומת לב כשאבא שלו הפסיק להתייחס והעמיד פנים שהוא אפילו לא רואה את זה אסא פשוט הפסיק לעשות זאת כי לא היה לו קהל.... אני יודעת שלפעמים קשה לראות את הילד שלך עושה דברים כאלה ומפחדים עליהם נורא... השאלה היא מה יקרה אם תפסיקי להתייחס... אולי בילי....

talsh

New member
לא יודעת לעזור

אבל מקפיצה לך..
וחוצמזה מאד מעניינות אותי התשובות כי יש לי הרגשה שיום אחד אני אעמוד מול מצב דומה
תום כבר עכשיו מתחיל להיות שובב לא קטן...

etilly

New member
כן כן מתעלמות ממך...../images/Emo5.gif

כי את פויה!!!!!!!! חחח

ronnieyuval

New member
מלת המפתח בסיפור שלך היא "כמעט"

היא באמת עפה, או שבאמת רק כמעט? כי אם זה מתמצה בכמעט, אז אני הייתי מתעלמת לחלוטין. אם היא באמת מסכנת את עצמה ואת רואה שהיא בסוף תיפול ותשבור לעצמה את הפרצוף, אני פשוט הייתי כועסת עליה, אומרת "לא!" תקיף, מסבירה לה שאסור להתנדנד ככה כי היא תיפול ותקבל מכה ויהיה לה מאוד כואב. ולקינוח מורידה אותה משם ולוקחת אותה למקום אחר יותר בטוח... גם אם צריך לחזור על זה 10 פעמים.

אני במצבים האילו מעבירה את הכדור

לידיים שלה. אני מסבירה לה שהיא עלולה ליפול ולקבל מכה חזקה מבלי לגשת אליה ובפעמים שאחרי כן אני מזכירה לה שכבר הסברתי לה שהיא עלולה ליפול ולא ניגשת אליה.רק הסבר מרחוק . תראי - אם היא תיפול - היא בטוח תלמד להבא ואת אומרת שזה רק כמעט... אז לא הייתי רצה כל פעם אלא מעבירה את הכדור לידיים שלה .

למעלה