התקף בזמן מבחן

taltal48

New member
התקף בזמן מבחן

מישהו יודע אם יש משהו שאני יכולה לעשות אם אני מקבלת התקפ/ים במתכונת או במבחן בגרות? לא רואים את ההתקפים שלי ואני חושבת שיאמינו לי אבל אני לא בטוחה שיהיה להם משהו שהם יוכלו לעשות עם זה כי יש מקרים שבהם יש מתכונת אחת או מבחן בגרות אחד במיקצוע מסויים ואין מועד ב'. עדיין יש לי התקפים אחת לחודש/חודש וחצי ואני לוקחת כדורים, רציתי לשאול את הנוירולוגית שלי על זה אבל במפגש האחרון שלי איתה היו לי התקפים כך שבקושי יכולתי להגיד לה מה התחביבים שלי כשהיא שאלה אותי על זה-נזכרתי רק אחרי 3/4 ויש לי תור נוסף רק בעוד 3 חודשים. דיברתי עם הרכזת הפדגוגית של בית הספר, היא הציעה לי מבחן מותאם(במידה ויהיה התקף), אמרתי לה שאני לא בטוחה שזה יעזור והיא הפנתה אותי ליועצת של בית הספר. אתם יודעים אולי מה אפשר לעשות במידה ואני אהיה במצב כזה(ואני ממש מקווה שלא)?

חיננית57

New member
פני לאיל'

נראה לי שכדאי לפנות לאיגוד איל' שמתמצאים מאד בענייני נהלים שונים . כמו כן הם מוכנים להיות בקשר עם ביהס' ולעזור במקרה הצורך. נעזרתי בהם בכמה עניינים. מומלץ.

taltal48

New member
בחינה מותאמת

בחינה מותאמת היא בחינה שבה מצמצמים מאוד את כמות החומר, אבל אם אני לא זוכרת את החומר אז לא בטוח שאני אזכור את הקטעים האלה, חוץ מזה אני לא אדע על איזה חומר להתכונן. בחינה מותאמת היא בכלל לא רעה אך אני לא חושבת שהיא מתאימה במקרה שלי.

cheniros

New member
שלום

האם ההתקפים מתרחשים בזמן הכתיבה? במידה וכן, ייתכן שבחינה בע"פ תפתור את בעיית הבחינות.

taltal48

New member
הבעיה שלי היא בזיכרון

כך שגם בחינה בעל פה לא תפתור את הבעיה, ההתקפים שלי מתרחשים אחת לחודש/חודש וחצי בלי טריגר ידוע פרט לחוסר שינה קשה מאוד וממושך.

ק י ש ט ה

New member
הארכת זמן כבר יש לך?

ממה ששמעתי בבחינה בע"פ הבוחן מאוד מתחשב בך ועוזר כמה שאפשר.. עשית איבחון כלשהו?(של קשיי למידה)

taltal48

New member
כן

עשיתי איבחון ויש לי הארכת זמן ודף נוסחאות מורחב במתמטיקה, אבל כשעסיתי את האיבחון הרופאים עדיין לא אמרו לי שיש לי אפילפסיה כך שלא יכולתי להגיד את זה למאבחנת.

taltal48

New member
דיברתי עכשיו עם מישהי מאי"ל בטלפון

היא הציעה לי לפנות אל בית הספר ואם זה לא יעזור אז שאצור קשר עם משרד החינוך, תודה על התמיכה ועל העצות
.

taltal48

New member
דיברתי עם היועצת של ביה"ס ועם גלית גרינברג

גלית גרינברג היא האחראית על מרכז חינוך לאפילפסיה ע''ש אניטה קאופמן-הקישור לאתר שלהם מופיע משמאל למעלה בין כל הקישורים. שתיהן אמרו לי שאני צריכה ללכת לפגוש את הנויירולוגית בדחיפות כדי למנוע מצבים בעיתיים, הנוירולוגית אמורה לתת לי מכתב שיסביר לבית הספר וממשרד החינוך (בשעת הצורך-בתיקווה שלא תגיע) שבמידה ויהיו לי התקפים במהלך בחינת הבגרות או המתכונת צריך לתת לי את כל ההקלות שאפשר לתת ובית הספר יפקסס את המיכתב למישרד החינוך(אם זה יפול לי על מיבחן בגרות). תודה על התמיכה.

יאסס

New member
היה לי שנה שעברה התקף בזמן מתכונת בהיסטוריה..

ועשו לי מועד ב'.. :)

למעלה