התקנת XP

mama232

New member
התקנת XP

אני רוצה להתקין את XP על המחשב כאשר יד את WIN98, אבל במיחצה אחרת, יש לי כמה שאלות: דבר ראשון, איך לעשות את זה ? האם לפרמט את שני הכוננים ואז להתקין כל מערכת הפעלה בניפרד ? כמה מקום פנוי XP דורש ? האם שתי מערכות ההפעלה רואות את הקבצים של השנייה ? ואם אפשר קצת הסבר והדרכה על איך לעשות את זה, כי אף פעם לא התקנתי שתי מערכות הפעלה על אותו מחשב. תודה רבה למי שיעזור.

kitt

New member
אין צורך לפרמט את 98. כשתתקין את

XP היא תזהה שקיימת 98 ותתקין תפריט איתחול. אם אתה רוצה ששתי המערכות יראו אחת את השניה התקן את XP על מערכת קבצים FAT32 ולא NTFS. XP דורשת כ600 מגה עד ג´יגה להתקנה (על C גם!!!) ולפחות 2 ג´יגה במחיצה עליה היא מותקנת לפעולה טובה.

mama232

New member
אז לפרמט רק את D ?

ואם אני לא ישנה את D ל-NTFS, אז XP יעבוד יותר לאט ? וכל התוכנות יעבדו גם ב-XP וגם ב-WIN98 ?

kitt

New member
אין קשר למהירות עבודה ולמבנה הקבצים

כמו שאין קשר לפעולת תוכניות ולמבנה הקבצים (פרט לכמה תוכנות שרת אבל זה לא הענין כאן). כל תוכנה שאתה רוצה שתעבוד בשתי המערכות צריכה להיות מותקנת מכל אחת מהמערכות (אפשרי על אותה ספריה, פרט לתוכנות שדורשות גירסה שונה לXP ול98).

mama232

New member
התקנתי אבל

הוא מבקש ממני סיסמא ל-Adminstrator וכל סיסמא שאני כותב לו הוא לא מקבל מאיפה אני אמור לדעת את הסיסמא ??????????????

kitt

New member
אם לא הגדרת סיסמא בזמן ההתקנה

הסיסמא מושארת ריקה ולוחצים ENTER.

mama232

New member
לא הגדרתי

אבל עדיין שאני לוחץ אנטר הוא אומר לי שהוא לא יכול להכניס אותי מה לעשות ??? וגם מתי שאני ניכנס בסייפמוד עם רשת, בדסקטופ אני רואה רק את סל מיחזור

mama232

New member
הצלחתי להיכנס אבל

עדיין אני רואה רק את סל מיחזור בדסקטופ

kitt

New member
בXP באופן נורמלי יש רק את סל

המיחזור על שולחן העבודה.

mama232

New member
אחרי שהיתגברתי על כל הבעיות האלה...

הגעתי לדבר הכי מעצבן, אנשים ברשת שלי לא יכולים ליראות אותי ברשת, מתי שמנסים להיכנס למחשב שלי ברשת, כתוב שהמחשב לא נימצא על הרשת. כשאני מנסה להיכנס למחשבים של אחרים (אני לא רואה את כולם, לא יודע למה) זה איטי פחד וב-WIN98 זה נורמלי ומהיר. יש לך אולי פיתרון לזה ? או שבבעיות כאלו אני צריך ליפנות למנהל הרשת שלי ?

mama232

New member
אחרי שהיתגברתי על כל הבעיות האלה...

הגעתי לדבר הכי מעצבן, אנשים ברשת שלי לא יכולים ליראות אותי ברשת, מתי שמנסים להיכנס למחשב שלי ברשת, כתוב שהמחשב לא נימצא על הרשת. כשאני מנסה להיכנס למחשבים של אחרים (אני לא רואה את כולם, לא יודע למה) זה איטי פחד וב-WIN98 זה נורמלי ומהיר. יש לך אולי פיתרון לזה ? או שבבעיות כאלו אני צריך ליפנות למנהל הרשת שלי ?

למעלה