התקנת XP על Dell D630, קשה?

מיכאל1111

New member
התקנת XP על Dell D630, קשה?

שלום, אני שוקל לקנות את המחשב Dell D 630. המחשב מגיע ללא תוכנת מערכת הפעלה. האם יהיה קשה להתקין אליו את ווידנוס XP? האם אני צפוי להיתקל באיזשהן בעיות בהתקנה או שזה יכול להיות פשוט כמו להכניס דיסק ולהתקין (כמו שהייתי מתקין על מחשב ישן)? תודה רבה

kobi 23

New member
אממם

אני לא יודע איך זה בדל , אבל אני התקנתי בזמנו על הלנובו שלי XP. ולא היה שום הבדל בין להתקין על מחשב רגיל לבינו. מה שכן , תקפיד להוריד את כל ההתקנים , הדרייברים והתוכנות הרלוונטיות למחשב שלך של XP , לפני שאתה מפרמט. רצוי בכל מקרה , ליצור דיסק גיבוי של הויסטה (למקרה שלא ילך לך) בלנובו זה אפשרי ליצור דיסק כזה באמצעות התוכנות הפנימיות , לא יודע אם זה אפשרי גם בדל

מיכאל1111

New member
לא הבנת... לא מותקן לי בכלל ויסטה על המחשב

אני מקבל מחשב עם DOS, בלי מערכת הפעלה בלבד... פשוט שמעתי פה בפורום שמחשבים החדשים יש בעיה להתקין וינדוס XP, ורציתי לבדוק במה בדיוק הבעיה תודה

kobi 23

New member
או'קיי

אז זה אמור להיות יותר פשוט. ממה שאני יודע יש את כל הדרייברים וההתקנים של XP לסדרת הלטיטיוד.קודם כל כנס לאתר שלהם , הורד את הכל. וצרוב על DVD (זה אמור להיות כמה ג'יג'ות). לאחר מכן , תתקין את הווינדוס מהבוט (כמו במחשב רגיל) ולאחר מכן את כל מה שבדיסק שהכנת

bar666xp

New member
בפעם ה8 מיליון... ""הבעיה"" HDD SATA.

וזאת לא בעיה גדולה כל מה שצריך זה לשנות הגדרה בBIOS למצב תאימות או שהCD התקנה של הWINDOWS כבר יכלול את הדרייבר לSATA.. ראה בקישורי/מאמרי הפורום עד כמה שזכור לי יש על כך... או GOOGLE-IT התקנת WINDOWS XP על SATA... יש המון מדריכים ברחבי האינטרנט.

למעלה