התקנת WXP PRO מהרשת

tomer65538

New member
התקנת WXP PRO מהרשת

בכל הספרים רשום שהדיסקט צריך לתמוך PXE או שיש NETWORK CLIENT או NETWORK BOOT ובשום מקום לא אומרים איך יוצרים את ה BOOT הנ"ל. אז איך בכל זאת? תודה מראש

gregp

New member
אני מציע להסתכל

ב: unattended.sf.net דבר גדול שחוסך לי המון שעות עבודה! בנוסף באתר של micro$oft ראיתי מידע מדויק בנושא - רק תחפש טיפה.

antidot

New member
------>

היום רב התחנות תומכות ב PXE boot ללא צורך בשום דיסקט. את הדיסקט (שכולל דרייברים של כרטיס הרשת המאפשרים לתחנה לדבר עם שרת TFTP ) צריך להכין רק לתחנות שאינן תומכות בPXE.

tomer65538

New member
ואיך אני יוצר את הדיסקט? אני מניח

שזה כן בחומר הלימוד ולכן מפתיע שזה לא מופיע בשום ספר

aerox

New member
ולמה שלא תכין ?

דיסק עם קובץ שאלות ותשובות לגבי כל התחנות תכין 10 עותקים ותפיץ בכל תחנה 1 ואז חוסך לך המון זמן בדיסק ההתקנה של windows xp בדרך כלל אמורים להיות Tools שעושים זאת אוטומטי

tomer65538

New member
אני יכול לתת לך שתי סיבות:

1. אני לומד לבחינת ההסמכה. 2. זה מה שאתה יותר רוצה לשמוע - יש לי 400 תחנות עבודה שכל תחנה עם חומרה אחרת

aerox

New member
אז לפחות בהתקנה של מערכת ההפעלה

שיקח לך פחות זמן מאשר לשבת מול תחנה ותחנה ...ולגבי בחינת ההסמכה נו אז? זה כולה בחינה?

antidot

New member
ולמה לו לעבוד קשה ?

התקנות unattended הן נחמדות כשלעצמן, אבל רחוקות מלהיות הפתרון האופטימלי לפריסת כמות גדולה של תחנות קצה. ההתקנה הנ"ל מטפלת אך ורק במערכת ההפעלה ולא נותנת כלים (ומבחינתי כתיבת batch scripts להתקנה וקונפיגורציה של שאר האפליקציות זה לא "כלי") לטיפול באפליקציות. RIS או פתרונות דומים עושים כאן יופי של עבודה.

antidot

New member
------->

אם אתה עובד עם RIS, חפש קובץ בשם rbfg.exe - הוא יוצר את הדיסקט. ל-ADS אמור להיות כלי דומה. את התשובות לשאלות כאלה ניתן למצוא בתיעוד.

marvin2

New member
אבל בריס

אתה עדיין צריך לבנות אימג' לכל סוג תחנה, אז מה הרווחת ?

antidot

New member
תלוי

אתה לא צריך image פר כל פיסת חומרה שונה. יש דרכים לדחוף דרייברים ל master image - דבר שמאפר לך להחזיק בד"כ image אחד בסיסי לרב התחנות. אם צריך התאמות מיוחדות, אפשר ליצור image לקבוצות מסויימות של מחשבים. אם נסתכל על זה בצורה קצת יותר כללית, אני טוען שבד"כ אפשר להסתפק בשניים-שלושה image-ים (הכל כמובן תלוי בסביבה וגודלה) ואת שאר הקסטומיזציות לעשות דרך GPO שידאג להתקין אפליקציות וכו'.

למעלה