התקנת windows server 2003 enterpris

server911

New member
התקנת windows server 2003 enterpris

שלום לכל המומחים. אני די חדש בכל ענייני ה IT למיניהם, וכרגע אני לומד כל מה שקשור למבחני ההסמכה ל MCSE. התקנתי Windows Server 2003 Enterprise, והגדרתי כ. רשת (כרגע עוד לא מחובר לכלום). השאלה שלי היא איך אני מגדיר דומיין, בשביל התרגול. אני צריך להגדיר IP ו DNS, השאלה היא איך אני יודע איזה כתובות לתת??? לפי מה זה נקבע בכלל?

kman111

New member
DCPROMO

היי, תריץ משורת פקודה dcpromo ותעבוד עם הממשק שנפתח.

server911

New member
עשיתי את זה , ובדיוק זאת הבעיה...

הממשק לא מגדיר את כל ההגדרות של IP שאני צריך, האשף יפעל כמו שצריך רק אחרי שאני אזין כתובות IP.. הקטע הוא שאני מנסה את זה בבית ובין שני מחשבים בלבד ככה שאני צריך לדעת איך עובד העניין הזה של כתובות IP ואיך מזינים אותם...

kman111

New member
תכניס כתובת ידנית

אתה יכול להכניס כתובות ידנית . או שרק ב DC תכניס כתובת ידנית ותוסיף עליו DHCP והוא יחלק כתובות לתחנות. תבדוק את הלינק הבא שם תקבל את כל התשובות שאתה צריך. www.petri.co.il/how_to_install_active_directory_on_windows_2003.htm Kman

TheJoCKeR

New member
בוא לפה

תגיד אתה עובד עם רשת וירטואלית? למשל תחת Vmware GSX? אם כן, אתה צריך להגדיר את ה"רשת" שלך בצורה מסויימת ע"מ לאפשר תקשורת בין השרתים השונים והמחשב המארח. אני הסתבכתי עם זה כמה ימים עד שהבנתי מה כל Vnet עושה. חו"מ, העקרון של כתובות IP הוא שיש כתובת ומסיכה, למשל: IP: 10.0.0.1 Mask: 255.0.0.0 או IP: 192.168.0.1 Mask 255.255.255.0 בדקת באתר של פטרי? www.petri.co.il כנס שם יש כל מה שאדם צריך ע"מ להגדיר כל מה שאתה רוצה ברשתות מחשבים. אל תתעצל, תקרא
ובהצלחה

TheJoCKeR

New member
דוגמא פשוטה

תזין לשרת א':כתובת 10.0.0.1 מסיכה 255.0.0.0 ולשרת ב'כתובת 10.0.0.2 ומסיכה 255.0.0.0 כמו לראשון. יש כללים למתן כתובות ואת זה תצטרך ללמוד בנפרד.בהצלחה

למעלה