התקנת סליידרים. שלום לכולם. כמה אמורה לעלות התקנה של סליידרים והיכן?
S Spondylus New member 4/6/08 #2 מה הבעיה../images/Emo35.gif תוריד את הסליידרים מהחליפה הקודמת תוך שחרורו הסקווץ' והדבק את החדשים.
C C O L T New member 4/6/08 #3 מה אתה צוחק? זה סליידרים מנרוסטה או משוודיה? אולי האיש אוהב שהמוסכניק יעשה לו הכל. אני מכיר כאלה שמביאים מכונאי של קמור לסגור להם את הדאבל D בקסדה, כל פעם!
מה אתה צוחק? זה סליידרים מנרוסטה או משוודיה? אולי האיש אוהב שהמוסכניק יעשה לו הכל. אני מכיר כאלה שמביאים מכונאי של קמור לסגור להם את הדאבל D בקסדה, כל פעם!
Y yoman321 New member 4/6/08 #5 דאבל D זה לא המידה של הממש גדולים ? ../images/Emo163.gif סתם הדביקו את זה גם לקסדות כי זה עושה לנו אסוציציות חיוביות בראש..
דאבל D זה לא המידה של הממש גדולים ? ../images/Emo163.gif סתם הדביקו את זה גם לקסדות כי זה עושה לנו אסוציציות חיוביות בראש..
G guy873 New member 4/6/08 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התלבלבתי הכוונה לאוקולונים../images/Emo163.gif
Y YAYA15 New member 4/6/08 #7 איזה אופנוע../images/Emo35.gif צריך לקדוח בפרינג אם לא, זה עניין של להוציא בורג ולהכניס בורג (אחד בכל צד) לא אמור להיות פרויקט הלביא או משהו כזה הייתי אומר 100 ש"ח בהגזמה
איזה אופנוע../images/Emo35.gif צריך לקדוח בפרינג אם לא, זה עניין של להוציא בורג ולהכניס בורג (אחד בכל צד) לא אמור להיות פרויקט הלביא או משהו כזה הייתי אומר 100 ש"ח בהגזמה