התקנת סורגים

chatnoir19

New member
שלום לכולם,
הזמנתי דלת סורגים למרפסת ומעקה חדש תואם, גם כן סורג, שהותקנו שניהם היום.
במהלך ההתקנה היינו צריכים להתעקש על תיקונים רבים, קצוות חדים שצריך היה לשייף, תיקוני צבע (הברזל נראה היה כסוף קצת במקומות מסויימים, הסורגים נצבעו בלבן), וכו'. בנוסף, מוטות הסורגים הם רבועיים אבל החורים בפרופיל הם עגולים. החיבורים לא הולחמו כך שיש בעצם רווחים בין העיגול לריבוע שבתוכו. המתקינים ובעל העסק אומרים שכך זה מיוצר ושלא תהיה בעיה של כניסת מים או חלודה, ושההתקנה ככה היא בטוחה ותקנית - אני דואגת בעיקר לחוזק המעקה.
אני מצרפת תמונות.
האם זו נראית עבודה עם רמת גימור טובה ובטוחה? אני מעוניינת לדעת אם זה תקין ובעיקר בטוח, עם דגש על המעקה.
תודה רבה מראש.

קבצים מצורפים

• IMG-20200909-WA0020.jpg
    IMG-20200909-WA0020.jpg
    KB 176.5 · צפיות: 8
  • IMG-20200909-WA0025.jpg
    IMG-20200909-WA0025.jpg
    KB 97.1 · צפיות: 8
  • IMG-20200909-WA0022.jpg
    IMG-20200909-WA0022.jpg
    KB 326.3 · צפיות: 6

רשר

Well-known member
מנהל
תהליך הכנת המעקה חסר קטע של "הכנה לצבע" לכן נשארו פתחים המאפשרים כניסת מים לתוך הפרופילים, מצב שיוביל לנזקי קורוזיה בכל מתכת,
אין צורך בריתוך המוטות למסגרת,
הפתרון עכשיו זה לחזור ל הכנה לצבע 2 אפשרויות
אחת רעה להוריד את החומר ולהכניס למפעל,
שניה תיקון מקומי ע"י איטום ורולקה לכל פתח תחתון (עליון עדיף לא לאטום כדי שיאפשר יציאת אדים) והשלמת צבע ,
איטום - מרק אקרילי לשימוש חיצוני בגוון הצבע, מזריקים קצת בשני צדדים ומורחים לשני הצדדים הנותרים עם אצבע עטופה בבד כותנה רטוב,
צבע - לפחות יום אחד אחרי המרק בספרי צריך להגן על כל הסביבה לכן עדיף רולר קטן "2 או ספוג צביעה, רצוי צבע מאותו הסוג המקורי,

למעלה