התקנת חלונות

giladz11

New member
התקנת חלונות

שלום לכולם, אז ככה, קראתי את תגובות לנושא "התקנת חלונות". יתכן כי הבן אדם פנה בעב לפורום אחר וקיבל תשובות, יתכן כי התשובות לא היו לו ברורות או לא מובנות או מכל סיבה אחר הוא מצא לנכון לשאול שוב אני לא מבין מה הבעיה, אז הוא שאל שוב, מי שלא רוצה לענות שלא יתיחס - למה לנדות לרדות להתנשא ולדחות ברמה כלכך קיצונית? מנהל הפורום גם אתה לטעמי לוקה בחסר עם התגובות שלך לעניין הנ"ל. במקום לצנן את האוירה אתה רק מלבה את הייצרים. זכות כולם לא לענות ולהתעלם, אבל לא לסתום פיות. זו בכל אופן דעתי לנושא. תבלו.

noam01234

New member
אין לי מושג מה אתה רוצה

יכול להיות שפיספסתי משהו, אולי מנהלי הפורום יהיו כאן מאוחר יותר ויתנו תשובה יותר רשמית בנתיים תסתפק בתשובה שלי. לא הבנתי מה הקשר של הפורום הזה להתקנת חלונות? אם זאת התקנה בודדת אז תוכל שלאול בפורום חלונות או תמיכה טכנית, אבל אם מדובר בהתקנה מאסיבית של מספר תחנות ואתה רוצה להתקין אותם הכי מהר שאפשר במינימום עבודה אז זה התחום שלנו. נראה לי שפשוט לא שאלת בפורום הנכון, זה בערך כמו לשאול את אותה השאלה בפורום שירה או בפורום אסתי המכוערת ועוד לבוא ולהתלונן למה לא קיבלת תשובה.

antidot

New member
צ'טערת, אני לא מזגן

לא רואה סיבה להצדיק שאלות לא קשורות (רמז: תסתכל בהודעת מנהל) אפרופו: מי שמכיר אותי, יודע היטב שאני לא בדיוק הסוג של "politicly correct". יש לי דעה ועצם היותי מנהל לא שולל ממני להביע אותה. שאלת בכמה פורומים ? - מבחינתי הבעת חוסר כבוד כלפי משתתפי הפורום וזאת הדעה שזכותי להציג בפומבי. יום טוב ובהצלחה בחיפוש אחר סיכסוכים עסיסיים.

למעלה