התקנת הצלחת

hammer27

New member
התקנת הצלחת

שלום לכולם מאז שגיליתי לפני מס שבועות על הקליטה מלווין בשיטה דיגיטלית ונדלקתי על זה והבנתי שאני חייב את זה אצלי בבית...אני אוסף את כל המידע הדרוש לגבי כל מה שאני צריך לדעת... חברים מסויימים הציעו לי לרכוש צלחת מדגם אסטרה 1.80 עם מנוע ומכשיר טופ פילד 4000. האם מישהו מכיר את הציוד ואם כן אז מה דעתו... אני מתכוון להתחלה לקלוט ערוצים אירופאים בחינם. לצערי..אני אצטרך להסתפק בהתקנה עצמית כי עד עכשיו לא מצאתי שום מתקין שנראה לי אדם אמין... יש מס שאלות שעדיין לא קיבלתי שתובה אליהם, אז אנא עזור לי.. איך המנוע של הצלחת יקבל מתח? האם אני צריך להעביר 30 מטר של כבל חשמל אלי הביתה מהמנוע של הצלחת? או שזה מתבצע על ידי אותו הכבל הקואקסיאלי שמתחבר בין האל אנ בי למפענח ואיך כל זה עובד בכלל? הבנתי שיש גם אל אנ בי עם גלי סי וגם גלי קיו, ואם אני צריך את שניהם? אז להרכיב את שניהם או שיש אחד אוניברסלי? אני גם אשמח לקבל כל מידע שדרוש לידע למתקין של צלחת לווין ממונעת תודה לכולם מראש

אתה כותב : שלא מצאתה עד עכשו

שום מתקין שניראה לך אמין . איזה מיבחנים עשיתה למתקנים שהיגעת למסקנה הזו . ואיך היגעתה למסקנה שאין מתקין אמין . 2. האים יש עונה תשובות אמין ?.אולי גם הכותב יכתוב לך תשובות סתם לא אמינות . אתה לא חושב שכל מה שכתבתה ושאלתה הם שטויות . הא!!!!

אל תתעסק עם זה תפנה למתקין מקצועי..

ידידי אצלי על הגג עבדו 10 שעות .זה קשה זה מסובך זה לא פזל. והדבר הכי חשוב זה הכיוון דהיינו להכניס את הצלחת לקשת. שיהיה לך בהצלחה

hammer27

New member
תגובה

אני מאוד מודה לך עך תגובתך, אני איש טכני ועבדתי פעם בהתקנת צלחות רגילות לקליטה אנלוגיץ אני מניח שאני אסתדר ואני בדיוק לומד עכשיו על הנושא אני מאוד מודה לך האם תוכל לעזור לי עם המידע שאני מחפש או לת איזו עצה מעשית לגבי הציוד תודה רבה

mr dish

New member
אתה באמת מאמין שתוכל לבצע, לבד,

התקנה של מערכת 180 מתנייעת??? למעלה מ-90% מהמתקינים העובדים בשטח כבר כמה שנים אינם יודעים לעשות זאת כפי שצריך!!! או שאתה אופטימיסט חסר תקנה, או שאתהחסר אמון באנשי מקצוע. דרך צלחה....

hammer27

New member
תשובה למאיימים

אולי גם תהרגו אותי? כולכם כתבתם תשובות מאוד מאיימות... אני לא מפחד מעבודה קשה...יש לי זמן ולמה המתקין נראה לי לא אמין? כי ברגע שאני מתחיל לשאול שאלות טכניות שמעניינות אותי הוא ישר מתחיל לתקוף ולהגיד שהציוד שלו הכי מדהים וזה שוה ואין יותר טוב ממגנום אתם תוקפים ולא עונים לי לשאלותיי ואני לא מפחד לעבוד 20 שעות ואפשר לשים את הצלחת לפי זוויות המצפן והנעות של הלווינים נמצאות בתמונות זאת עבודה לא קלה ואני מוכן לזה ותענו לי לשאלות ששאלתי בהודעה הקודמת תודה

ומי אמר שמגנום לא טוב .

אין ציוד טוב ןציוד לא טוב. אים עבדתה בציוד אנלוגי. בהתחלה עשו צלחות ממונעות רק אנלוגיות כאשר לא הייה מעט תחנות . אז הכיוון הוא אותו כיוון והתקנה היא אותה התקנה . מה הוא אמר ציוד מדהים הרי צריך רק מנוע!!. איזה ציוד מדהים צריך ללצלחת ממיר מגנום או יומקס או אחר ומנוע וזהוא . אחי אני לא אוהב סיפורים מצוצים מהאצבע . כאן יש רק חברה רצנים . וכאשר השאלות רצניות גם התשובות כך

hammer27

New member
שאלה רצינית לאדם רציני

תגיד, למה יש לך כל כך הרבה שגיאות כתיב? אתה דיסלקט?

לא. פשוט מאוד לא למדתי מספיק.

וכותב עים שגיעות הסמל המיסחרי שלי . לא מפריע לי בחיים !!! . בכל מקום לוקחים את הצקים שלי עים שגיעות הכתיב . היגעתי לגיל 56 בשלום מתפקד כמו נער צעיר כולל ענייני ממחשב . הייתי מלך הפירטים בכבלים, נישאר הרבה ברזרוה. בנותי גרות בבתים שהיכנתי מרווחים שפעם קראו לזה לא חוקי . אבל כסף הייה בזה . אים זה ניקרא "דיסלקט". חבל שלא נימשך עוד 10 שנים כי בנתיים נולד מת"ב . שיהייה לכולם שבוע טוב ושקט . אגב זה התגובה שלך על מה שכתבתי אז אתה בחור מיסכן . לא יודע מה לענות

eabramov

New member
פרופ´ למיקרוגל אמר לאבי פעם....

שטעות של יותר מ1 מעלה....1 מעלה של זווית הצלחת כלפי הצדדים או הגבהה ואתה מחוץ לעסק!... קח מכוון מקצועי... זה הכי אחי! או אם אתה מליין קנה מכשיר למציאת לווינים דיגיטליים! בחיייייים לא תצליח רק עם מצפן ולא משנה איזה מצפן! תחשוב קצת לפני העשיה....למד מהטעיות שלי למשל!

cavtl

New member
התקנת צלחת

תתקשר אלי לטל 050284986 ואני אסביר לך כל מה שדרוש

hammer27

New member
תודה

תאומר לי בבקשה מה שמך, מה הם השעות הנוחות לך? כי אני בטח אפריע לך באמצע העבודה ואני לא רוצה סתם להציק, אז אני אודע לך האם תכתוב לי באילו שעות אפשר להתקשר אליך

למעלה