התקנת אזעקה

offנוען

New member
התקנת אזעקה

מישהו מכיר מקום להתקנת אזעקה באיזור השרון (עדיפות לנתניה) וכן יכול להמליץ על סוג (מקריאה בפורום הבנתי שסטינג בעייתית) ומחירים במידה ומישהו יודע. תודה מראש למשיבים

bikerider

New member
ממליץ על . . .

אבי פרוטקטור, נמצא בת"א, אמין ביותר וזול אם תרצה פרטים - שלח מסר

xfwind

New member
יאיר "דיפנדר" הזעקה האחרונה

סלמה משו. אני הייתי מרוצה. מאחרים הבנתי שהוא בסדר. 052-2785446

xfwind

New member
וגם..גילוי נאות

יש לך קשר מסחרי איתו... אבל הוא באמת בסדר.

Shuchman

New member
../images/Emo45.gif אכן, דיפנדר

לא רוצה לחזור על עצמי כל הזמן. אמינות, איכות, ומעל לכל, שירות.

Slavoy

New member
כלבוטקס - מתקין אזעקות

היתה לי אזעקת STING שלא הפסיקה לעשות בעיות.. עד שיום אחד פשוט מתה. אחרי זה התקנתי את האזעקה "איגל 1" אצל משה מכלבוטקס וזה היה הבדל של שמיים וארץ. מה שאהבתי באזעקה הזאת הוא שיש לה מען אזהרה לפני שהיא מתחילה לצפצף. נגיד ומישהו בטעות נוגע באופנוע (נגיע קלה), אז האזעקה נותנת צפצוף קצר כדי להזהיר, ורק אם התזוזה ממשיכה היא מתחילה לצפצף חזק. קבלתי שני שלטים (לא אחד כמו בSTING), המחיר היה משמעותית זול יותר מהמתחרים. לסיכום: אני מאוד מרוצה
הפרטים : נגבה 55 פינת הירדן, רמת גן. 03-6777-395, 054-4-606710 (משה).

elad friedman

New member
ממליץ לך לוודא שיש גם צופר גיבוי

עם סוללה עצמאית אחרת לדעתי כל מערכת לא שווה כלום

המלצה בנושא מיגון ואזעקות

ידידי אתה יכול לומר שאני משוחד אבל האמן לי שאת הדוקטורט שלי קיבלתי בזכות ולא בחסד. בשוק ישנם מעט שחקנים וקנייה על סמך נחמדות אינה רצינית. השווה בין המערכות אבל מקרוב, מתוך קרבי המערכת, בדיוק כמו שבודקים מנוע. מייד תוכל להבחין בין הטכנולוגיות של השחקנים שלא לדבר על פונקציות אלמנטריות. מוזר: כשאתה קונה עכבר למחשב ב-10 דולר אתה בודק תכונות וכאן כשאתה קונה אזעקה בסדרי גודל של 800 ש"ח וצפונה לא תעשה? עלה בדעתך לבדוק אם האזעקה מגינה נגד נסיון להשביתה ע"י קיצור המאותתים? עלה בדעתך לבדוק שמא השלט משדר בקוד קבוע הניתן לשיכפול ע"י כל שלט-לומד? עלה בדעתך לבדוק אם הסנסור מכני (שיטות ענתיקות) או אולי גירוסקופ אלקטרוני שאינו דורש כל כיוונים אלא מתכוון אוטומטית? רוצה עוד הנחיות? אני מציע שתקבל השוואה אובייקטיבית (ולרגע אל תחשוש שלמרות האינטרסנטיות ההשוואה תהיה על תקן השמצה) ואם הינך חפץ אזי גש ל- פרוטקטור=המרכז הישראלי למיגון שמיקומו בת"א-קיבוץ גלויות 89 טל: 03-6871335 ולאחר מכן תגיב בפורום ותחווה דעה. בהצלחה.

למעלה