התקנה אצל לקוח

estersh

New member
התקנה אצל לקוח

לקחתי את הפרוייקט שאני כותבת עכשיו (אקסס) להראות לבוס. אבל כשהרצתי את זה אצלו קיבלתי הודעות שגיאה שחסר לי קבצי OCX וDLL-ים. זה נבע כנראה מזה שצירפתי למערכת פקדי activX שהקבצים שלהם היו אצלי בספריה של הויזואל סטודיו ובמחשב שהראיתי לבוס לא היה ויזואל דטודיו. אז הפעם הסתדרתי כי העברתי את הקבצים החסרים דרך האימייל, אבל אני לא רוצה להתפשל ככה גם אצל הלקוחות. אז אם אפשר לקבל הסבר כללי על איך מצרפים את הקבצים האלה לפרוייקט, כך שיותקנו באופן אוטומטי. האם אני אצטרך להעתיק אותם בנפרד או שיש אפשרות ליצור קובץ התקנה מיוחד כמו שהייתי עושה בויזואל בייסיק? תודה מראש אסתר

אני אנסה לענות בצורה מסודרת

קובץ ה - DEVELOPER שדובר עליו אתמול בלילה או היום בבוקר, אמור לפתור את הבעיה. העניין הוא שגם שם את צריכה להגדיר את ה - DLLים שאת לוקחת איתך להתקנה. ההבדל בין עבודה עם ה - DEVELOPER לאפשרות לעבוד בלי ה - DEVELOPER היא בכך שבעבודה דרך ה - DEVELOPER הכל מתבצע אוטומטית. עבודה ידנית: לוקחים את קובץ האפליקציה ואת כל ה - DLLים שמפעילים פקדים מיוחדים (כמו פקדי Active-X). בהתקנה במחשב החדש, יש להעתיק את ה - DLL בספריית System או System32 בהתאם למערכת ההפעלה (windows98 ומטה זה System) לאחר ההעתקה יש להכנס להפעלה בתפריט הראשי של מערכת ההפעלה. ולהכריז על ה - DLL נדמה לי שהפקודה היא SetRegVer ושם ה - DLL שרוצים להכריז עליו.

estersh

New member
איך משיגים את הdeveloper?

זה לא גירסה שונה של האופיס? לי יש office Professional זה בטח לא כלול בפנים, אז מה עושים?

estersh

New member
כן, זה אני יודעת

אבל יש אפשרות להתקין איזה תוכנה שתתן לי אפשרות לעשות את זה, בלי להחליף את כל הofice ולשלם את מחיר השדרוג הזה?

למעלה