התקמבנתי

deebeebee

New member
התקמבנתי

מותשת. רואים שהיה פה שמח לפני שחזרתי.....................

אהלן וברוכה הבאה

חשבתי עליך היום. נו...אחרי שחזרת אפשר לתכנן את המפגשון שלנו. חנה יכולה אחרי שעה שלוש אחרי הצהריים. הלינקה אמרה שהיא באה מצפון, לא יודתע עד כמה צפון. תתחילו להשתרשר, ושכל אחד יומר איזה יום בשבוע ושעה נוחה לו ונתאם משהו ביחד. מדובר על ביקור בחנות הפולנית באלנבי ואחרי כן מסעדה עם אוכל פולני.

הלינקה

New member
ברוכה הבאה, מבקשים לראות תמונות

ולשמוע רשמים מהנסיע. איזה רושם עשו עליך פולין והפולנים?

deebeebee

New member
יש לי הרבה תמונות ורשמים

לקחתי איתי כרטיס זכרון של 500 תמונות והשתמשתי ביותר מחצי ממנו. היו מקומות או בנינים שצילמתי יותר מפעם אחת או שתקפתי אותם מכיוונים שונים. כמו כן לקחתי מצלמת וידאו וגם כאן יש הרבה. יקח זמן עד שאעכל את כל מה שראיתי ועברתי. כעת אני מנסה להתאושש פיזית משום שעשיתי הרבה קילומטרים ברגל. מדדתי את כל וורשה ברגל, וכך גם את לובלין, זמושץ, טומשוב לובלסקי, לובארטוב, קראקוב, מאידנק, אושוויץ, בירקנאו וגם העזתי ונכנסתי לאיזה יער. גיליתי שלמרות גילי המתקדם אני עדיין מסוגלת ללכת קצת ברגל. כעת צריך להתאושש. לאט לאט אספר חוויות.

טלמ

New member
והחוויות הראשונות מטומשוב לובלסקי?

תודה מראש

deebeebee

New member
עיר קטנה טיפוסית לפולין

מעט מאד בתי דירות, הרוב בתים פרטיים קטנים עם גינות מטופחות חלק מהבתים ציוריים ואת אלה השתדלתי לצלם. יש בתים חדשים ויש ישנים בסגנון של צריפי העץ הישנים אבל נראה לי שזה שונה מהחזות של העיירה בזמן שסבתך גרה שם. מאד ירוק, כמו בשאר עיירות וכפרי פולין.

deebeebee

New member
בימים הקרובים

בלי נדר
אנסה להכניס את התמונות למחשב ולטפטף לכאן תמונות.

הלינקה

New member
באה - "הדיירים" התחלפו, נראה מי

ישאר ומי ינשור. נראה מי יהיה בהנהלה, ונשמע התיחסות ההנהלה למפגש. בינתים נמשיך להפגש פה יום יום, שעה שעה, בכיף.

הלינקה, את התחלפת? לא. גם אני לא.

וגם חנה מגיעה לפה לעתים. ודביבי כתבה מפולין שהיא רוצה שנחכה לה וגם היא פה. ובינתיים נוספו עוד כמה אנשים מעניינים. ונדמה לי שהפולני הראשון נשמע מעוניין. חוצמזה, אנחנו כבר גדולים ולא צריכים אישור של אף אחד, מי שיבוא ברוך הבא. אני מסוקרנת להכיר את הגב מהחנות הפולנית ויהיה לי נחמד יותר לעשות את זה בחברותא. אני לא רואה שום סתירה בין חילוקי דיעות כאן בפורום, לבין קיום המפגש. הרי זה לגיטימי שיהיו חילוקי דיעות. כל אחד ודיעותיו הוא. אז יאללה, כמו שאומרים הצברים, תזרקו מועדים נוחים לכם.

איזה התיחסות את רוצה, בשרשור

הקודם אמרנו קדימה והוספתי כי אבוא למפגש. הנהלה? אני מחפש כבר זמן רב עוזר\ת אך ללא הועיל, חתול זקן לא מעוניין להמשיך אז "המשרה" פנויה. נראה כי קל לקטר אך קשה לעזור

ברוכה השבה די!

מקווה שהשגת את כל מטרותיך במסע הזה.... פנויה כאמור משלוש והלאה כל יום ומציעה שניקבע אחרי שבועות זאת אומרת אחרי יום שני הבא בנתים אפשר לשרשר רשימת מגיעים. שלכם חנה גונן

למעלה