התקלקלתי* (*אני הולכת לישון)
ל לא קוראים לי דרור New member 7/11/07 #5 זה העבודה.. אני קמה כמעט כל יום בחמש וחצי!! אין לי כוחות לזה...
G golden energy New member 8/11/07 #6 עבודה, הא?.... על מי את חושבת שאת עובדת?!! סתאאם.....................
ל לא קוראים לי דרור New member 8/11/07 #7 תראי... הלוואי וזה היה משהו אחר.. מאיזה תחביב \ או משהו עם המין המטופש \ סתם להתעייף מלשרוץ כל היום מול ההTV אבל זה לא :|
תראי... הלוואי וזה היה משהו אחר.. מאיזה תחביב \ או משהו עם המין המטופש \ סתם להתעייף מלשרוץ כל היום מול ההTV אבל זה לא :|
מ משתתףחדשישן2 New member 8/11/07 #8 דרורית! מה קורה לך?! מין זה מ-מ-ש ל-א משהו מטופש!!! בבקשה,בבקשה התיחסי אליו בכל הרצינות ובמלוא תשומת הלב!!!
דרורית! מה קורה לך?! מין זה מ-מ-ש ל-א משהו מטופש!!! בבקשה,בבקשה התיחסי אליו בכל הרצינות ובמלוא תשומת הלב!!!
S shaiush4 New member 9/11/07 #9 אהממ... נראה לי שהיא לא התכוונה לזה ככה... היא לא התכוונה שמין הוא מטופש, אלא למשהו עם *ה*מין המטופש... (על משקל המין היפה והחזק...)
אהממ... נראה לי שהיא לא התכוונה לזה ככה... היא לא התכוונה שמין הוא מטופש, אלא למשהו עם *ה*מין המטופש... (על משקל המין היפה והחזק...)