התקליט הרביעי נדחה...

התקליט הרביעי נדחה...

מספר כותרות מעיתוני הערב: "תאריך הוצאתו של תקליטו הרביעי והמפתיע של עברי לידר, יידחה, ככל הנראה, עקב סיבה לא ברורה". "עושה רושם שהזמר המוערך, מתבצר בביתו ולא מוכן לדבר עם איש. מקורות יודעי דבר אומרים שהוא מחובר למחשב". "הוצפה מערכת תפוז קהילות". "מקור ההצפה, לדברי ההנהלה, העמסת יתר של חבר פורום ספציפי. השם שמור במערכת". "ענף ספורט חדש בארץ" "תחת כנפי תופעת האינטרנט, מתפתח מתחת לאפינו ענף ספורט חדש והוא, שליחת מסרים אישיים. וכמה שיותר מהר. אליפות הארץ מתוכננת לאמצע ינואר". אני חושב שהמסר מספיק ברור ובכל זאת. אני יודע שזה קשה, וגם אני חטאתי בשליחת מסר, ובאמת שאין בזה שום רע ואני בטוח שעברי נהנה מזה נורא. אבל בגלל שהוא כזה חמוד, הוא אשכרה עונה על כולם. ואתם יכולים לחשוב כמה טירוף זה יכול להיות. אז אני מבקש רק להשתדל לא להציף יותר מידי (אופיר!). זה עלול להיגמר רע. אוהב את כולכם. איזה כיף לנו :) עברי אתה מקסים. איש יקר

לא לא לאא..

אנחנו לא מחרכים את עברי להשאר פה... ואני בטוחה שלא כולם שלחו לו מסר (אני למשל כבר הייתי ממש ממש קרובה לשלוח,אבל התחרטתי..) אז נכון שהפורום פתאום מלא בהמון הודעות וכל מיני אנשים נכנסים "במקרה" אבל הגזימו..!!! אווף אווף,עכשיו אני ממש מעוצבנת...

חחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי.. עברי תיזהר, ההתמכרות בלתי נמנעת והתופעה בלתי הפיכה לפחות אנחנו נהנים תוך כדי. "אני רותם ואני מכורה לפורום".. "ווי לאב יו רותם".. "תודה אנשים, אתם אחלה".. יאללה כולם- לא להתבייש..

Principesa Reut

New member
../images/Emo9.gif אני לא שלחתי מסר ../images/Emo9.gif

עברי נכון שאתה מודה לי
חחחח, אל תדאג. יש לי כמה דברים להגיד לך
אבל אני אשלח כשיהיה עלייך פחות לחץ... בכל זאת - אני לא רוצה שהכותרת שגל פירסם תתגשם והוצאת התקליט הרביעי תדחה בגללנו...

גל אתה מלך ../images/Emo47.gif../images/Emo187.gif

עדיין הבתקפת צחוק על הספורט החדש בארץ

lollapalooza

New member
חחחח ../images/Emo9.gif

גל, כבר אמרתי לך שאתה בנאדם ממש מצחיק
שתהיה לי בריא הרגת אותי...

oooooOFIR

New member
לגבי עיניין ההצפות...

הכל בגדר שאיפה...
שלחתי לו כולה מסר אחד.

painapple

New member
../images/Emo6.gif

אתה גדול .) וכן, גם אני לא שלחתי מסר. ולא אשלח, אל דאגה.

חן j

New member
חח זה באמת יכול להיות ממכר(האינטר)

ואני חלשה...לא התאפקתי..ושלחתי לו מסר..רק שנה טובה... טוב נו זה קשה.. אני חושבת שאנחנו צריכים להתגאות ולשמוח לא כל אחד יכול להתכתב עם הבן אדם שהוא מעריץ ומכבד... ושוב, עברי, תודה רבה!

../images/Emo46.gifכל מה שיש לי להגיד זה ../images/Emo46.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק!

חח מזכיר שיחה שלי ושל מיטטטל

מיטללללל יא סרטנית לסוגיווווו אנחנו דווקא צחקנו על זה שעברי בקרוב יעשה רגע לדסקופ של חברי הפורום וכו' היה קטעים קטעים קטעים גל אתה מצחיקול

וואי אולי דיי?

גלוש -אם כל האהבה שלי אליך-ויש המון ואתה יודע את זה,דיי! כי אתה כל הזמן פותח הודעות חדשות, ואומר-דיי להציף,ליי להתקרץ לעברי אבל גלוש אהובי....למה לפתוח כל כך הרבה הודעות על כמה שאנחנו קרציות ומתנפלים עליו?! הרי זה כל כך ברור שתיהיה מהומה,ושכולם ישלחו לו מסר (ואני לא צדיקה בכל הנושא..) אז פסדר... אני יודעת שזה בהומור, אבל זה לא פעם ראשונה... אני גם עם הדעה שלך, אבל מספיקה פעם אחת.... סליחה שאני אומרת לך את זה, ואתה יודע מאוד טוב שאני מתה עליך!!!!! זה לא שום דבר אישי. מתה עליך!

חחח..

"גם אני שלחתי מסר לעברי- וידוייה של מעריצה סטוקרית". מה דעתכם? אני חושבת שזה יכול להיות best-seller! לא? טוב, גם אני אשמה בהתלהבות הפורומית למרות שהייתי מהמטיפים נגדה. מה יכלתי לעשות? נסחפתי... אני מצטערת. אני אהיה מעכשיו ילדה טובה ולא אציף אותו [למרות שיש מצב שבטעות שלחתי לו את ההודעה עשר פעמים בערך... סליחה עברי!!!!!! אני מתביישת במעשי... אפשר להציע פיצוי?
נושי.

למעלה