התקווה...(לא השכונה)

התקווה...(לא השכונה)

סתם סיפור על הטוב והרע, בתקווה שאולי תחדלו מהריבים האלו שלא מוספים כלום ומיצו את עצמם אתמול... תנו לאיגוד או מי שלא יהיה לעשות את עבודתו, ולגבי הגנבים \גנב ,אכן כואב מעציב ומרגיז, אבל כמה וורסיות כבר אפשר לתת לאותם הקללות מנוול, מניאק וכו' שלא נאמרו. הסיפור לא לתחרות אלה רק לשיפור ההרגשה, ולפתיחת שרשורים חדשים על הדברים המענינים באמת (מקווה שתהנו) באהבה לארז פינרלו ואיתצו'ק ליפשיץ הנאהבים ... ולגנב של אריאל נאמר "דע מאין באת ולאן אתה הולך ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון יא ...". ועכשיולסיפור. הוא הידק את הקסדה על ראשו , והיטיב את משקפי השמש על אפו... הגולגולת המדממת על חזהו החשוף עלתה וירדה עם קצב נשימתו... השטן המקורנן מתחתית השאול ישב על אופני הקניבל חניבל לקטר שלו בפיסוק רחב, על הכסא הצר והאכזר. הוא הדליק לעצמו צינגלה ארוכה וירוקה ופימפם אותה לרוח החמה של המדבר החם והמיוחם , האדמה גנחה אל צמיגי הגומי שלו "בואו תקחו אותי, קחו את תומתי..." השמיים אדומים מדם כאילו מלקקים הם בכל כוחם את שאריות הכחול שנסו על נפשם... "יאללה זמן לרוק אנד דרופססססס..."סינן , וירק את הצינגלה על לטאה מבוהלת שעברה שם... הקרניים על הקסדה משוחות בווקס סקס זול הבריקו למרחוק... פרסותיו המחוברות לפדלים החלו לסובב את הקארנק עד שיצאו גיצים שעפו באויר החם ושרפו זנבות ציפורי שיר ... הוא החל בירידה מטורפת לתוך סינגל צר ורטוב שקלט אותו באהבה, דרופ קטן של 15 מטר גוהץ מתחת לגלגלי הנפט שלו שחרכו את האדמה והותירו פס אש גועש ותוסס, שיניו הפיקו ריר של תאווה וטרוף מעורבים באנדרלין טהור " גלגלי התהילה הנני כאןןןןןןןן!!!" הוא צרח בעונג אגב תנועות של אגן קדימה ואחורה בסגנון "היט מי וייט יור ריתם סטיק"... ושוב פעם "היט מי בייבי וואן מור טיים" או אימא הנה אני בא.... לפתע שוד ושבר לכיף, מזווית עינו האדומה הוא קלט את אלוהי הארץ והשמיים בניידת הכחולה שלו מרים ענני אבק ..." אופס , המניאק מחפש אותי" הוא נבהל. חתך ימינה חזק מעל קניון ענק וטיפס להר בשיפוע של 35% בפלטה הכי גדולה כאילו כלום, משטח מדרגות עם הבולם הכי אימתני שיש... בסוף העלייה הוא התנגש במלאך לבנוני(לא מלבנון אלה צבע עור!!) שרכב על אופני כביש דקיקות וריטשסק לו ת'צינור העליון... באופני הפילפולו התכולות שלו המלאך המבוהל נפל, הטייץ הלבנים שלו השחירו קלות והוא אמר "אייי נפלתי ,אוהו אני רואה קצת שחור בעניים , בעניים שלי ממש נתקעת בי חזק.... לא הייתי מוכן!", השטן הביט בו בחמלה... ועזר לו לקום אגב תפיחה קלה על ישבנו העגול...,הוא שלף בקבוק ערק זחלאויי 200% אלכוהול ונתן למלאך הנרפה... ואז התקשר בסלולארי לקדוש ברוך הוא השריף (לא הנער הדרוזי) המקומי שיבוא לגבות עדות... המלאך המאושש מהמשקה שאל "אתה לא שותה בעצמך?" השטן הביט בו ברצינות שלף סגריית פל-מל ללא פילטר והשיב " בוודאי, אחרי שהמשטרה תעזוב". מוסר השכל.... שכל אחד יחשוב בעצמו... ולילה טוב

למעלה