התקוה

sandradee

New member
התקוה

נכון הדבר הכי מעצבן אחרי ראיון עבודה זה לחכות לתשובה? כאילו רובכם מובטלים אז תאכלס אתם יודעים כבר איך זה בהתחלה באמת חיכתם לתשובה בתור תמימים האמנתם לכל אלה שאמרו "נודיע גם לאלה שלא עברו" אחרי זה סתם חיכתם כמו מפגרים כל טלפון מחסוי אני יעני משחקת אותה עכשיו בתור לא מחכה לטלפון איזה לא מחכה יש לי תקוה אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהפלאפון שלי היה כבוי (חוץ מביום כיפור)

שריונר 7

New member
../images/Emo163.gifאני מזדהה איתך

במאה אחוז ...... זה באמת מעצבן ומתסכל . אבל קחי את זה בקלות .

כלב קר

New member
אאאאאננננני שונאת את המעסיקים האלו

אוףףףףףףףףףף הלכתי לכמה תחנות דלק באיזור המגורים שלי... באחר אמרו לי שהמשמרות הן כאלו: מ6 בבוקר עד 2 בצהריים ואו מ2 בצהריים עד 11 בלילה בכל משמרת יש מישהי אחת!!! מה הם מצפים?? שאני יעמוד לבד בתחנת דלק עד 11 בלילה???? אני לא צריכה שיצרחו אותי!!! אני רוצה לחיות,אני עדיין צעירה! שלא תנסו להרגיע אותי...כי התחנת דלק הזאת נמצאת באיזור נידח, ואם אני יזדקק לעזרה אף אחד לא ישמע אותי! עד למחרת שימצאו את הגופה.... או חלקים שונים אחרים! (טוב הגזמתי קצת) ולאחר מכן הלכתי לתחנת דלק אחרת, קצת יותר גלוייה! של חברת "דלק" OK המנהל תחנה עשה לי ראיון עבודה...התחיל לשאול שאלות מעצבנות ועוד יותר מעצבנות והכי מעצבן היה שהוא עשה לי מבחן במכירות!!!!! (מה קורה לך בנאדם??? באתי לתדלק ,לא למכור שמונצים לאנשים) הוא ביקש ממני לנסות למכור לו חבילת חומרי ניקוי ב130 שקל....אלוהים יעזור לי!!! הוא אמר לי שהוא יתקשר אם התקבלתי...(אם התקבלתי...אתם מבינים?? אפשר לחשוב שבאתי לעבודה בבנק) עד היום , שלושה חודשים אחרי...החרא הקטן הזה לא התקשר... אני מאוכזבת מהמדינה הזאת!!! העיקר להיות רגועים

למעלה