התקדמתי!!! והווווווווו

חלמן

New member
התקדמתי!!! והווווווווו

איזה יופי לי!!!!!! היום אני מרגיש שהתקדמתי בשתי צעדים בדרך אל האושר.... אתמול בלילה כוונה השארתי את החלון בחדר שלי (שפונה לצד מזרח) כדי שיהיה שמש ואז זה יעיר אותי.. זה בערך מעיר אותי ב- חמש .. אבל היום קמתי בשבע.. היום ההורים שלי לא בבית אחותי ישנה ואח שלי רואה טלוייזה.. אז היה שקטט... אמרתי ננסה ויילד.. שכבתי ועקבתי אחרי הנשימות..... כנראה שבשלב מסווים נרדמתי (איבדתי את המודעות..) אבל חלמתי... אז החלום הולך ככה.. (אני יקצר אותו כי בחלקו הוא ממש משעממם..) אז אנחנו נסענו במכונית... (אני ממש זוכר הכל.. איך האוטו היה והכול..) בערך איזה חצי שעה נסענו... הגענו למצפה רמון.. למי שלא יודע במצפה רמון יש שטח להחלקה על הקרח... (יכול להיות שזה לא במצפה רמון אבל בכל זאת זה חלום!) אז היתי עם בני דודים שלי.. (דרך אגב.. כל בני הדודים שלי הם העוגן ) אז הגענו.. לבשנו מעילים.. אני זוכר את המעיל שאני לבשתי.. (האהוב עליי) אז נכנסו והחלקתי על הקרח! אחרי זה בערך אחרי חצי שעה יצאנו ונכנסנו לבריכה שהיתה בקומה אחרת.. (אני ממש זוכר את זה איך המדרגות נראו והכל) ואז היו שם שתי בריכות.. אחת קטנה חמה ואחת גדולה קרה.. נכנסתי לקרה.. ואז היה לי קר.. (דרך אגב.. נכנסתי עם המעיל.. איזה דפוק...) אז נכנסתי לחמה.. ואחר כך יצאתי.. הלכתי לדודה שלי.. ובדרך אמרתי לעצמי אני חולם! אחר כך הגעתי לדודה שלי.. אמרתי לה אני חולם! אז היא שאלה אותי אם אני רוצה נקניקיה? ואז איבדתי את הצלילות... חחח עלוב אה... זהו סוף החלום... לא יודע מה איתכם אבל אני ממש מרוצה מעצמי....

למעלה