התקדמות?

s e e d

New member
התקדמות?

לפעמים אני מרגישה שהצורך שלי להתקדם ולהפתח ולהרגיש שאני עושה משהו רק מלחיץ אותי. אני מוצאת את עצמי "מפחדת" מזמן פנוי, אני לא רוצה לשבת בחוסר מעש, אני כל הזמן דואגת שיהיה לי מה לעשות. מצאתי את עצמי חוזרת לאקס שלי, ואני לא בטוחה מה המניעים.. אם זה באמת געגוע או עוד שיטה להעביר את הזמן ב"כיף"... אני עובדת, ורוקדת פעם בשבוע, ונפגשת עם חברים כמה שאפשר, ומנסה לקרוא וללמוד... אבל משהו מרגיש לי חסר. הימים עוברים ומשהו חסר. אתן מכירות את ההרגשה?

בוקר אור ../images/Emo39.gif

עם ראשית דברייך אני מזדהה ובחיבוק גדול אומר לך join the club
על אף שאני יודעת עד כמה זה חשוב, אני לא כל כך יודעת איך ליהנות מזמן פנוי, מבטלה. זה היה כך מאז ומתמיד אבל מאז שאני עצמאית זה עלה על עצמו עשרות מונים. משהו מרגיש חסר... גם כאן אני מזדהה איתך - כתבתי על כך לפני כמה ימים. הכל זורם, הכל מלא ובכל זאת משהו חסר. את מעלה כאן נושא נוסף - האקס. האם את יכולה להיות כנה עם עצמך ולשים את האצבע על הנקודה ולאמר מדוע חזרת אליו ? ויתרה מכך, האם החזרה הזו טובה לך ?

paloma blanca

New member
../images/Emo13.gifהאמת ...

שאני נהנת מסתם בטלה אבל .. לא להרבה זמן. "הדודות" מתחילות להשפיע ואז אני מחפשת מה לעשות . ואצלנו בפרדית יש פתגם שאומר "הרשלה שיעמם לו אז הוא צבט את עצמו! " נראה לי אם אני מנסה לנתח את זה שבטלה אולי מתפרשת אצלנו כבזבוז זמן יקר.

למעלה