התקדמות מסויימת...

LucidGirl

New member
התקדמות מסויימת...

שלום רב! תודה על כל התגובות שקיבלתי להודעה הראשונה שלי, והנה בא השנייה
. הלילה היה לי חלום שבו ראיתי את עצמי מתיישבת על האדמה ביער (דווקא דימיינתי נוף בסיגנון ההוא לפני השינה כל ערב במהלך שבוע שעבר בתקווה לראות את זה בחלום, ובסוף הצלחתי!) עם איזו בחורה, והתחלתי לספר לה על חלומות צלולים... אני לא זוכרת מה בדיוק התחלתי לספר לה, אבל מה שבטוח - שדיברתי איתה על זה! מעניין למה לא חשבתי באותו הרגע לבדוק אם אני חולמת :). אבל בכל מקרה נחמד לראות תוצאות מסויימות אחרי שמנסים לעשות משהו, וזה נכון גם לגבי חלומות צלולים. גמר חתימה טובה, אנה

LucidGuess

New member
מגניב אחות שלי! אחותי?

מה שסיפרת מזכיר לי אתר מיוחד על חלומות צלולים שיש בו תמונות מכמה זוויות כולל מבט על, של מקום מיוחד שנקרא "CrossRoads" או "צומת דרכים" בתירגום חופשי לעברית... האתר נמצא כאן, והעיקרון הוא שבכל פעם שאת ניכנסת לאתר ורואה תמונה של המקום הזה או הכל פעם שאת מדמיינת או חושבת על המקום הזה את צריכה לעשות בדיקת מציאות, ויום אחד תמצאי את עצמך בזמן חלום במקום הזה ותביני שאתה חולמת!
כמה אנשים שם כתבו שבזמן חלום צלול הם ביקרו במקום הזה והם אומרים שהוא נראה בדיוק כמו בתמונות, אז אולי יבוא לך גם לנסות להגיע לשם.
Lucid

fcfighter

New member
שטויות...

כבר דיברנו על זה פעם אחת, סתם גרפיקה מפגרת של ילד מפגר... עדיף כבר לנסות להכנס לחלום של מישהו אחר ע"י רצון חזק, זה הרבה יותר הגיוני!

Real Dream

New member
דווקא יש בזה משהו

אתה עוקב אחרי ההוראות: מסתכל בתמונות כל יום - בסופו של דבר תחלום על המקום הזה. אתה יודע שהמקום לא מציאותי, ועושה בדיקת מציאות בכל פעם שאתה רואה תמונה שלו - כשתהיה שם תבין שאתה חולם, ואם לא, תעשה בדיקת מציאות ואז תבין. יש בזה הגיון. זה יכול לעבוד. שווה לנסות.

fcfighter

New member
עובדה שזה קיים מספיק זמן

וניסו את זה כבר הרבה חצללנים מנוסים (4-5 חלומות בלילה), לפני שהגעתי לפורום הזה השתתפתי בפורום חלומות צלולים ב Astral Society ובקשר לגרפיקה, איזה עלוב זה בחיי! מקסימום, אתה תתחיל חצלול ואם תגיע למקום ההוא, אתה תהיה שם לבד! ואם לא לבד אז אתה תהיה עם אנשים שהם פרי תת-מודעותך! כעקרון זה הגיוני להיפגש אם מחצללים אחרים אבל הניסיון הזה ליצור צומת דרכים פשוט עלוב מידיי...

Real Dream

New member
אבל אנחנו לא מדברים על זה כעל דרך

לפגוש אנשים בחצלול - אנחנו מדברים על זה כעל דרך לחצלל.

fcfighter

New member
אהה. או.קיי, אבל

המטרה של האתר היא כדי ליצור מקום מפגש בחצלול אבל אפשר כנראה להשתמש בזה כדי להגיע לחצלול...

LucidGuess

New member
המממ....

אמנם קראתי רק חלקים קטנים מהאתר הזה אבל לא זכור לי שהיה כתוב שם משהו על מקום מיפגש... בקטעים שקראתי פשוט היה כתוב שברגע שתמצא את עצמך שם בזמן חלום אתה תבין שאתה חולם. Lucid

fcfighter

New member
זה רשום אפילו בכותרת ../images/Emo13.gif

וגם בכל עמוד אחר באתר, ועכשיו... האם זה מגוכך או לא ???

Real Dream

New member
וואו!

שרגא ואף סי לוחם מסכימים על משהו! אחרית הימים הגיעה!

LucidGuess

New member
מה עד כדי כך נועה (עם חולם חסר) ??

ותחליפי סיסמא! מה זו הסיסמא המגעילה הזאת? מישהי עם קרחת? זה מגעיל!!
Lucid

LucidGuess

New member
שמע, בקשר לגרפיקה....

אני לא מומחה לגרפיקה אבל קשה לי להבין איך אתה קורה לתמונות שם גרפיקה עלובה... הכל שם בתלת מימד, ועם אפקטים יפים של אור וצל וכל מיני זוויות, מה כל כך עלוב בזה? לי זו נראיית דווקא תמונה נחמדה מאד! חוץ מזה לדעתי העיקרון שם ממש נחמד, לדוגמה אם יש לך בבית איזו תמונה של מקום קסום, אולי איזה בית או טירה או אגם, אתה יכול בחלום צלול להגיע למקום הזה ולטייל בתוכו באמת, לי זה נשמע מגניב!
Lucid

למעלה