התקדמות יומית...4.9

miss_t

New member
עשית איתי בעבר OPQ ויצאת לקראת הסוף

אמנם אני זקנה אך עדיין לא סנילית

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאהא וי נכון..XD

אני הסנילית כאן..XD בכל אופן, אם את לא רוצה שהEXP שלך ירד, אל תיכנסי לבוס, כי ברגע שהם מפזרים את החלקים של הפסל במקומות שלהם, תצאי..=] המעבר לשלב של הבוס הוא זה שמוריד את הEXP ^^

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif תודה ../images/Emo9.gif

והרי החדשות:
בהתחלה נסעתי לאורביס מאליניה ומישהו בסירה שאל אותי אם אני צריכה FPQ, ואמרתי כן. אז נכנסנו תוך שנייה, והתחלנו את מסענו הלא נודע אל הPQ.
בכל מקרה, ההתחלה הייתה קלה. היו כמה שלבים שאף פעם לא עשיתי, אבל הם הסבירו לי.
השלב של הPixie's מדכא את כל הקוסמים. תמיד. איכשהו הרוחות של הפיקסי אוהבות לרדוף אחרי ואני נאלצת לברוח כי אני לא רוצה להסתבך איתן.
סיימנו גם את השלב שצריך להרביץ לידיות האלה, זה שלב מוזר למדי. O_ם אחר כך סיימנו את השלב עם הסוגים של האריות האלה ואת השלבים הרגילים של RPQ. הנחנו את החלקים ואחרי שסיימנו להניח את כל החלקים, הועברנו למן מפה (עם מוזיקה שדי מלחיצה
) והתחלתי להרוג את הצמחים ופתאום הופיע לי למטה בכתוביות כחולות שהפאפא פיקסי כבר פה.
אז כמובן שמרוב סקרנות הלכתי למטה, ושכחתי שהוא יכול לפגוע מרחוק גם ובגלל זה לא שמתי MG ו..
. זה היה מדכא אבל באמת היה מצחיק. D: ובהתחלה בגלל שמתתי בבוס משום מה עדיין הEXP שלי היה 7.5K אחרי שנכנסנו שוב. אחרי ששמים את השתיל המיוחד הזה במקום בפסל של הפיה, רק אז הEXP יורד, ובסוף מקבלים 24K של EXP.
ובפעם השנייה שנכנסנו שוב הלכתי למטה רק שהפעם עוד איכשהו הייתי על החבל והוא לא פגע בי ולקחתי תמנוה מגניבה.
-->

miss_t

New member
../images/Emo24.gifאני גרועה בשמות

לפעמים אני מתבלבלת גם בין יעל ליעל.....
לא לכעוס עליי

miss_t

New member
ד"א היה לכם ספירמאן וקלירק?

ואת מתכננת לעשות עוד full פיקיו
?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif לא וכן,

לא היה ספירמאן וקלריק בגלל שמאז שהורידו את הגליץ' צ'אנל אחד נראה כמו צ'אנל 20. לקח לנו לפחות 40 דקות למצוא אנשים. וכן אני מתכוונת לעשות עוד Full פיקיו. ^^

miss_t

New member
../images/Emo10.gif מסכימה איתך...

CH 1 באמת נראה רייקני ביותר...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אני זוכרת שכשהייתי שם,

אחרי שהורידו את הגליץ' אז הכל היה ריק והיו רק 2 אנשים. O_O אז אני כזה חושבת לעצמי שיש לי באג או משהו ואז שאלתי "זה צ'אנל 1?"

למעלה