התקדמות יומית...4.9

One Minute

New member
ונניח שכל מה שאני עומד לשרשר לכאן קרה היום

רמה 14 עם הקשת. תודה לדנע שעזרה לי להלחם בקלריק החש שבא לבקר D:::::::

0xcoolmagex0

New member
One Minute כנס

אם אתה צריך עזרה אני יכולה גם לעזור לך =S אני הולכת לvic לבל 75 פריסט אני ידאג שלא תמות חח אם אתה צריך 0xcoolmagex0 שלח לי Invite ביי

ווינגז

New member
של אתמול

יעל ואני שיחקנו עוד קצת, היא עלתה רמה (או כמה?
) ואני עליתי עשרה אחוזים.
בערב שיחקתי קצת לבד, אז סיימתי את Subani's Legacy - Transgression (זה עם ה-50 Hyper Glyph), נשאר רק עוד קווסט אחד שלו.

Robinho1

New member
פתחתי קוסם עם חבר שלי..

לבל 10, אני מוכר את ה7 atk wg ומעביר את ה-2Mil אליו ואת כל הבגדים מוכר ככה שיהיה לו איזה 10Mil. מישהו מעוניין לקנות 3 סטים של טובי או 7 Atk Wg?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif שאלה,

אתמול עליתי לרמה 60, אז החלטתי מעכשיו להתחיל לעשות PQ מלא באורביס. אני לא רוצה שהEXP שלי בסוף השלבים יהיה נמוך יותר, אז באיזה שלב אני צריכה לצאת? אחרי הבוס, בבונוס?

One Minute

New member
מתי שתסיימי את הפיקיו- תקבלי עוד אקספי

אם אני זוכר נכון- 16K אקספי אחרי שתהרגי את הבוס ושתלחצי על הענן. אני לא בטוח, לכן תחכי שליאת תיכנס. מצד שני, עדיף לך פשוט לבדוק את זה מאשר לחכות כאן שיענו לך. :)

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אני מעדיפה לחכות ../images/Emo3.gif

כדי שלא אתאכזב אחר כך. ליאת?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif שאם אני אלך לשם ואני אסיים את כל

הPQ, הEXP שלי יהיה נמוך ולא יצא לי מזה כלום. אני מעדיפה לחכות לליאת.

miss_t

New member
../images/Emo140.gif אחרי הבוס יש עוד חלק אחד

שמקבלים ומניחים על הפסל ואז הפיה מופיעה. כשהלידר לוחץ עליה עוברים לבונוס. לפני שהיא תופיע/הלידר ילחץ עליה- תלחצי על הענן ותצאי משם. עדיף שתגידי ללידר שאת יוצאת ושיחכה... חייבת לומר שאני לא בטוחה, אבל נתקלתי במקרים שאנשים פשוט יוצאים לפני הבונוס
(אנה עשתה את זה פעם אחת)

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif הו תודה ../images/Emo24.gif

ועוד שאלה קטנה, מה את יותר ממליצה? זאת אומרת, כדאי להישאר לבונוס ושהEXP יהיה נמוך, או לצאת לפני? רועי אמר למעלה^ שמקבלים עוד EXP בסוף ככה שזה משתלם.

miss_t

New member
תלוי בך, מה את מתכננת בהמשך?

לעשות עוד PQ-ים מלאים? כי אם כן- אז הקטע של הבונוס נחמד- וגם כשיוצאים מקבלים לפעמים סקרולים. אם סתם בא לך לראות איך זה PQ מלא ואת מתכוונת להמשיך בrush וכד' אז אל תעשי מלא. תעשי אחד לפני שלב הבונוס ואז תחליטי מה בא לך.... וכן, מקבלים עוד EXP בסוף לפני המעבר לבונוס... תעשי מה שנוח לך
ד"א איזה רמה את? (לא התפקדת לחודש ספטמבר)

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif התעצלתי ../images/Emo11.gif

ואני רמה 60. D:

למעלה