התקדמות יומית 26/3

miss_t

New member
התקדמות יומית 26/3

אז מה עשיתם היום? קווסטים מעניינים? רווחים במכירות? קניות? עליתם רמה? תפסתם תמונה מעניינת במשחק? גילתם מקום חדש? התאמנתם במקום אחר? אתם מוזמנים לשתף מה עבר עליכם היום במייפל

אני מעדיף האקרים מאשר....

מאשר שכל יום רביעי יהיה יום ללא מייפל... לפי השעות שלהם זה גם אמצע היום.....

Elizab3th

New member
תשמעו KSRS ... נמאס מכם כבר..

אתמול, הייתי 97%, כשנכנס קודם קרח י ש ר א ל י !!! לפי השם אי אפשר לטעות, אבל יצא לי לראות אותו בכל מיני מפות כבר, הוא השתלט לי על החדר, ביקשתי ממנו שיעזוב יפה, כתבתי לו באנגלית עברית כי זיהיתי שהוא ישראלי, והוא אמר לי "לא", אמרתי לו שאני כמעט עולה רמה, זה לא עניין אותו, ואני שואלת, מאיפה בא כל הרוע הזה?, למה??, אמרתי לו, אחרי שאעלה רמה אני אעביר לו את החדר, לא עניין אותו כלום, למרות שהחדר בכלל לא היה שלי אלא של דייזי. הרוע לב שלכם KSRS עבר כבר כל גבול, אתם רואים שיש מישהו בחדר, צאו משם ותחפשו מקומות אחרים, יש 19 ערוצים עם שני חדרים כאלו בכל ערוץ, ואם לא מצאתם ערוץ פנוי, אז תחכו, בדיוק כפי שאנחנו האנשים הישרים וההגונים עושים, נמאס כבר, לא סתם הישראלי נחשב למכוער בכל העולם!

jenni17

New member
צודק+התקדמות יומית

אתה יודע שגם כמה ישראלים עשו KS לי ולעוד כמה חרים וישר שאלו אותם אם הם מישראל... איזה רושם רע יש עלינו חבל:( הקוסמת קרח שלי כרגע תקועה ברמה 45, עשיתי פעם ראשונה את הפיקיו החדש לא התלהבתי ממנו במיוחד חח אבל שיהיה ופתחתי גנבת היא ברמה 14 מזל שבן דוד שלי פרש הוא הביא לי 3 סים של טובי ו BWG עם 10 ATT

deisy

New member
10 דקות אח"כ הוא הלך...

גם אני שונאת אותם! זה פשוט מעצבן... מצד שני, אני לא רבה איתם, שיחנקו הם והחדר שלהם
כשזה קורה לי, אני פשוט נשארת בלובי, אמנם פחות בובות אבל יוצא לי לפעמים גם סמור מהסוסים, אז חצי נחמה
ליז, חבל על העצבים.. אי אפשר לחנך ילדים כאלה מהצד השני של המסך...

Elizab3th

New member
כמובן שיש הארכה, כרגיל, חצי שעה!

זאת אומרת שאם לא יאריכו את ההארכה, בשעה 20:30 המייפל אמור לחזור.

TheMessyOne

New member
אני מקווה שיסדרו את הבאג של הציפורים @_@"

ממ קניתי קאש חדש, עליתי רמה וסתם תמונה מהזאקום(הכי לאגי שהייתי בו) . ד"א נפל TT10 ולכל הNL היה כבר חח איזה ביזבוז :D

TheMessyOne

New member
תודה, אחלה קאש אתה קונה ד"א :p

מממ TT > tripel throw סקיל של הרמיט עבודה רביעית. NL>Night lord השם של העבודה הרביעית . הסקיל רמה 10 ככה שאי אפשר למכור אותו ולא היה עוד הרמיטים שצריכים אותו פשוט נתנו לו להעלם ^^. ממ דרופים?לא משהו רציני רק סקילים והלמטס .. אני יקבל כסף רק מאלו שקנו זאקום הלמט אותו ראן, היו 4 קונים ככה שאני יקבל 7מיל משהו כזה~

eboy10

New member
קנית עם הכפתור הירוק (trad, אם ככה כותבים)?

היום ראיתי הודעה (כללית כזאת, לכל המשתמשים באותה ארץ) של מישהו שקנה 220k nx .. זה אומר שהוא טחון והשקיע מלא כסף במשחק או שאצלו הכפתור הירוק כבר עובד? *אצלי זה לא עובד, בכלל זה אני שואל..

MR Lordi

New member
10%.בקרוב אני קונה NX.מה אתם אומרים? ../images/Emo9.gif

מה אתם אומרים על העיצוב?

למעלה