התקדמות יומית 25.03.07 שוטונא
מ מאור כהן1 New member 25/3/07 #10 עזרה? כתבתי כל מיני שמות של בנות ובסוף אני לא יודע מהי אישתי?!!??! מה זה אומר?
M MR Lordi New member 25/3/07 #14 ../images/Emo122.gif לא תתחתן באמת במייפל אתה חייב את הכרטיס בNX כשתמצא מישהי יהיה לך בETC את הקופסא ריקה, בלי טבעת זה מה שקרה לי
../images/Emo122.gif לא תתחתן באמת במייפל אתה חייב את הכרטיס בNX כשתמצא מישהי יהיה לך בETC את הקופסא ריקה, בלי טבעת זה מה שקרה לי
M MR Lordi New member 25/3/07 #3 עדיין רמה 72..עשיתי סרטון ../images/Emo13.gif בבקשה תראוווווווווווווווווווווווווווווו
X XshironetX New member 25/3/07 #5 ../images/Emo15.gifמה החוכמה ? אתה קיבלת אותו בלבל הזה או שעלית אתה מלבל 0?
K karyn New member 26/3/07 #25 דירגתי אותו 5 ../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif רק כי נאי מתה על השיר הזה סתאםםם
K karyn New member 26/3/07 #26 טוב ועכשיו אחרי שראיתי אותו../images/Emo210.gif אם אתה מצלם את זה זז (באיזה תוכנה השתמששת דרך אגב?) אתה חייב להגדיל לא רואים כלום וזה טיפלה מעצבן
טוב ועכשיו אחרי שראיתי אותו../images/Emo210.gif אם אתה מצלם את זה זז (באיזה תוכנה השתמששת דרך אגב?) אתה חייב להגדיל לא רואים כלום וזה טיפלה מעצבן
L LeeOrr New member 25/3/07 #4 אוף התחלתי דמות חדשה ואני כולה רמה 10 והגעתי בטעות לDungeon ואני לא מצליחה לעבור מסכים בלי למות כל שניה. איך אני יוצאת משם?? =/
אוף התחלתי דמות חדשה ואני כולה רמה 10 והגעתי בטעות לDungeon ואני לא מצליחה לעבור מסכים בלי למות כל שניה. איך אני יוצאת משם?? =/
M miss_t New member 25/3/07 #11 לבקש יפה ממישהו שיקח אותך לחנסיס או לקנות סטוק של שיקויים בסאונה ולרפא עצמך כל הזמן. או להגיד שרת וניק ולבקש ישועה מחברי הפורום.
לבקש יפה ממישהו שיקח אותך לחנסיס או לקנות סטוק של שיקויים בסאונה ולרפא עצמך כל הזמן. או להגיד שרת וניק ולבקש ישועה מחברי הפורום.