התקדמות יומית 19.3.07 שוטו
S sapir aloud555 New member 19/3/07 #4 הא, (החלטתי להפסיק לאמץ אייקון. לא יודעת למה, הרגשה כזו. מרתק בהחלט.) עדיין לא הספקתי לשחק היום אבל אני מניחה שאחזור קצת לפייג' מאוחר יותר בתקווה למצוא מפה נקיה בFog.
הא, (החלטתי להפסיק לאמץ אייקון. לא יודעת למה, הרגשה כזו. מרתק בהחלט.) עדיין לא הספקתי לשחק היום אבל אני מניחה שאחזור קצת לפייג' מאוחר יותר בתקווה למצוא מפה נקיה בFog.
ש שיק לאב אנהיי New member 19/3/07 #5 התקדמות של סושי . ../images/Emo205.gif זה היה לפני שעה - חצי שעה אז אני לא יודעת כמה היא התקדמה מאז אבל היא אמרה לי שהיא 80% אמרתם שכל אחד יכול לגרום לה לדבר , (חוץ משיר )
התקדמות של סושי . ../images/Emo205.gif זה היה לפני שעה - חצי שעה אז אני לא יודעת כמה היא התקדמה מאז אבל היא אמרה לי שהיא 80% אמרתם שכל אחד יכול לגרום לה לדבר , (חוץ משיר )
ב באמבוק New member 19/3/07 #6 מה עשיתי? xD ../images/Emo42.gif שעה = אחוז אחד. אז, בערך עוד יום היא תעלה שלב. מפחיד..
ש שיק לאב אנהיי New member 19/3/07 #8 התכוונתי שרק את יכולה ../images/Emo205.gif לגרום לה לדבר איתך ממש אפילו לפיים אותך
מ מ א י י ק New member 19/3/07 #14 אני צריך ראשי חזירים../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif וואי זה נשמע מפחיד בעברית...אני צריך 20 pigs head לQ בהאנאסיס, למישהו יש ויכול להעביר לי? אני בברוא
אני צריך ראשי חזירים../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif וואי זה נשמע מפחיד בעברית...אני צריך 20 pigs head לQ בהאנאסיס, למישהו יש ויכול להעביר לי? אני בברוא
ו ווינגז New member 20/3/07 #17 אוי, אני שונאת את זה! לקח לי שעות להשיג אותם, וואו. (ובזאת אפסיק "לעודד")
T ToryMaster New member 20/3/07 #19 שונאת אותם לך לPig's beach, שם יש לך את הסיכוי הכי טוב. אם תמצא מישהו שיוכל ללכת איתך לחפש אותם, זה הכי טוב.
שונאת אותם לך לPig's beach, שם יש לך את הסיכוי הכי טוב. אם תמצא מישהו שיוכל ללכת איתך לחפש אותם, זה הכי טוב.
מ מ א י י ק New member 20/3/07 #22 אתם לא יודעים מה קרההההההה../images/Emo46.gif../images/Emo19.gif באתי למטומטמת ההיא שנמצאת באליניה,הבאתי לה את הנעל המטומטמת שלהההה והיא הביאה לי קרח (כדי שאני אדפוק לה אותו בראש ) בקיצור,היא נתנה לי את הקרח,ואני לא יודע מה לעשות איתוווו
אתם לא יודעים מה קרההההההה../images/Emo46.gif../images/Emo19.gif באתי למטומטמת ההיא שנמצאת באליניה,הבאתי לה את הנעל המטומטמת שלהההה והיא הביאה לי קרח (כדי שאני אדפוק לה אותו בראש ) בקיצור,היא נתנה לי את הקרח,ואני לא יודע מה לעשות איתוווו
מ מ א י י ק New member 20/3/07 #23 נתתי לה את הGlass Shoe..זה הנעל../images/Emo19.gif ואז היא הביאה לי קרח,וחזרה המנורה המטומטמת מעל הראש שלה,ועדיין הופיעה לי האפרות לQ של הנעללללל
נתתי לה את הGlass Shoe..זה הנעל../images/Emo19.gif ואז היא הביאה לי קרח,וחזרה המנורה המטומטמת מעל הראש שלה,ועדיין הופיעה לי האפרות לQ של הנעללללל