התקדמות יומית 14.3.2007

Giallorossi

New member
מכרתי דברים ועכשיו יש לי 16 מיל

אני מנסה להשיג קאנדאיו או לקנות עוד סט של סטיילי או לקנות WG עם יותר ATT עדיין רמה 42, 4%. *רשמתי גם בשרשור הקודם אבל לא ראיתי שיש ה"י חדש X_x

באמבוק

New member
אני! ../images/Emo42.gif

אני רוצה להגיע מהר לשלב 50! רוצה כבר 50! זאקום
עליתי שלב ~ס-תחמן~

K o n C h

New member
../images/Emo191.gifאמ אח שלי הפך לקלריקp:

יותר נכון אני הפכתי אותו, איזה משימה קלה^^

o r y 3

New member
הפכתי להרמיט !

סוף סוף שנים אני מחכה לרגע הזה , יש לו סקילים כל כך טובים !!

US navy

New member
ראיתי אתמול פיאנוס והיה

שם מישהו לבל 90 שהיה שם שעתיים ואני הייתי שם בדיוק מתי שהוא הרג אותו... זה היה ממש יפה רק שלא ירד כלום חוץ מכסף חשבתי שזה מוריד סקרולים ושיקויים אבל זה היה כלום:\

אני חולה../images/Emo205.gif

לא הלכתי לבצפר=[אז הלכתי לויק כדי לעשות קווסט , אפשר עזרה אני לא מוצאת את הקווסט ,מי שלא הלך לבצפר בבקשה תוסיף אותי למסן : [email protected] (הצטרפתי לגילד מה זה טובה .. הכי חזק הוא רמה מאה אבל יש 81 ו-89 ומלא D=בתמונה נסעתי לאורביס. שכחתי להעביר צ'נאל =[

תמונות מחבטט חח ../images/Emo205.gif

כי אחותי נתנה לי אבל אני צריכה להחזיר לה עוד כמה ימים
1.סתכלו ת'חביתה קולל נכון??
2. ככה הוא נראה רגיל 3. מה זה אוהבת ת'תמונה.. גם החביטה קופצת מאחורה וגם יש כזה סלאש עליו חח
4.מרביצההה לו
(הילדה חשבה שהתחרפנתי ) תגיבו
(עכשיו אני מצלמת עוד סט תמונות
)

karyn

New member
צילמתי תמונה באותו סגנון XD../images/Emo210.gif

|קופצת||אוכלת|
D: אני אוהבת סיפורי הקפצות 'O___0'

jenniecat

New member
חחחח זה כ"כ חמווווד! ../images/Emo80.gif

את יכולה להסביר איך עושים קליפ? אף פעם לא הבנתי...

karyn

New member
אממ אז ככה:../images/Emo210.gif

1.את מצלמת תמונות ב SCROOL LOCK 2.את נכנסת לתייקה של NEXON ושם לתקיית תמונות 3.את עורכת אותן עושה שהם יהיו בגודל מתאים וזה כי לצופים לא כול כך נוח להסתכל על תמונות שהם עם הפרטים (כאילו השורה הזאת למטה) 4.את פותחת את התוכנה MOVIE MAKER (בכול מחשב יש תוכנה כזאת) 5.את לוחצת על IMPORT PICTURE ואז נכנסת לתקייה של הNEXON ולוחצת על התמונה 6.את שמה את כול התמונות שיש לך 7.אחרי ששמת את כול התמונות תשימי שיר קליט ויפה D: 8.את יכולה גם להוסיף אפקטים ופתיח וסיומת 9.שאת גומרת את הכול שמת תמונות שמת מוזיקה אז את לוחצת על save to my computer זה שומר לך על התקייה של סרטים המשותפים שלי וזהו יש לך סרט D:

למעלה