שם מישהו לבל 90 שהיה שם שעתיים ואני הייתי שם בדיוק מתי שהוא הרג אותו... זה היה ממש יפה רק שלא ירד כלום חוץ מכסף חשבתי שזה מוריד סקרולים ושיקויים אבל זה היה כלום:\
לא הלכתי לבצפר=[אז הלכתי לויק כדי לעשות קווסט , אפשר עזרה אני לא מוצאת את הקווסט ,מי שלא הלך לבצפר בבקשה תוסיף אותי למסן : [email protected] (הצטרפתי לגילד מה זה טובה .. הכי חזק הוא רמה מאה אבל יש 81 ו-89 ומלא D=בתמונה נסעתי לאורביס. שכחתי להעביר צ'נאל =[
1.את מצלמת תמונות ב SCROOL LOCK 2.את נכנסת לתייקה של NEXON ושם לתקיית תמונות 3.את עורכת אותן עושה שהם יהיו בגודל מתאים וזה כי לצופים לא כול כך נוח להסתכל על תמונות שהם עם הפרטים (כאילו השורה הזאת למטה) 4.את פותחת את התוכנה MOVIE MAKER (בכול מחשב יש תוכנה כזאת) 5.את לוחצת על IMPORT PICTURE ואז נכנסת לתקייה של הNEXON ולוחצת על התמונה 6.את שמה את כול התמונות שיש לך 7.אחרי ששמת את כול התמונות תשימי שיר קליט ויפה D: 8.את יכולה גם להוסיף אפקטים ופתיח וסיומת 9.שאת גומרת את הכול שמת תמונות שמת מוזיקה אז את לוחצת על save to my computer זה שומר לך על התקייה של סרטים המשותפים שלי וזהו יש לך סרט D: