התקדמות יומית 14.02.07 מה עבר עליכם היום?
X XxXFireBoyXxX New member 14/2/07 #2 באנדיט רמה ../images/Emo212.gif 32 זה רק אני או שהעוגה נראת טעימה? מחלק מי רוצה
U US navy New member 15/2/07 #3 sin lvl 33 finally so happy... who playing in bera for?? i didnt saw 1 israeli playing in bera but all my friend playing there...:\ thats wierd o srry bout the english it just more easy for me to write in english cuz im living in us
sin lvl 33 finally so happy... who playing in bera for?? i didnt saw 1 israeli playing in bera but all my friend playing there...:\ thats wierd o srry bout the english it just more easy for me to write in english cuz im living in us
T ToryMaster New member 15/2/07 #4 מזתומרת? יותר נוח לך כי השפה יותר נוחה לך, או שאין לך עברית במחשב, או מה?
T ToryMaster New member 15/2/07 #9 אני קניתי בסליפיוודס צריך להיכנס לסאונה [הרגילה, תודה רבה] בתשלום של 500 מזוס וללחוץ על הNPC. אולי יש במקומות אחרים, אבל אני לא זוכרת שראיתי.
אני קניתי בסליפיוודס צריך להיכנס לסאונה [הרגילה, תודה רבה] בתשלום של 500 מזוס וללחוץ על הNPC. אולי יש במקומות אחרים, אבל אני לא זוכרת שראיתי.
Y yael1995 New member 15/2/07 #10 איפה זה סליפיוודס?../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif הזה בדנגון של הבית מלון?
D Dirtbag New member 15/2/07 #8 סופסוף היום נגמרת לי החסימה של היוזר הקודם שלי, בו הייתי פייטר רמה 35. (אגב נחסמתי בלי סיבה, אין לי קשר להאקים!) *רצה לבדוק*
סופסוף היום נגמרת לי החסימה של היוזר הקודם שלי, בו הייתי פייטר רמה 35. (אגב נחסמתי בלי סיבה, אין לי קשר להאקים!) *רצה לבדוק*
ש שיק לאב אנהיי New member 15/2/07 #13 למנהלות../images/Emo189.gif../images/Emo182.gif *חוזרת למלאך ולטיפה )* האממ האממ.. רק אתן יכולות לפתוח את השרשור הזה?" התקדמות יומית ?"
למנהלות../images/Emo189.gif../images/Emo182.gif *חוזרת למלאך ולטיפה )* האממ האממ.. רק אתן יכולות לפתוח את השרשור הזה?" התקדמות יומית ?"
ו ווינגז New member 15/2/07 #14 כעיקרון זה לא קבוע אם אנחנו לא פותחות אותו וממש דחוף לאנשים מסויימים, הם מוזמנים לפתוח (אחד ליום, כן? )
כעיקרון זה לא קבוע אם אנחנו לא פותחות אותו וממש דחוף לאנשים מסויימים, הם מוזמנים לפתוח (אחד ליום, כן? )
T ToryMaster New member 16/2/07 #15 מה שיעל אמרה כל עוד אין כפילויות ומסבירים בגוף ההודעה מה השרשור הזה עושה, כלא חד מוזמן לפתוח.