והסיפור המלא.
זה היה היום בבוקר, קמתי בשמונה כדי להתחיל להתאמן במטרה להפוך לעבודה שלישית. הייתי אז 33%, והייתי חסר אונים. הבטחתי לעצמי שאני אגיע לעבודה שלישית ואשיג אותה סוף סוף, וגם את רמה 70, הדבר שרציתי הכי הרבה מבין כל הדברים. המשכתי, ואפילו בקושי כבר ב12 הייתי 70%. המשכתי, זה היה קשה אך שרדתי. בסופו של דבר ה80% הגיעו. היה קשה ביותר, לא יכולתי למצוא פארטי טובה. כולם קיבלו אקספי נמוך, אבל בכל זאת הצטרפתי, ובכל פעם עזבתי. הגיעו ה85%. אז כבר היה קשה, והתחלתי להיות לחוץ. לא היו אנשים שהיו מסוגלים להשיג אקספי נורמלי ולעמוד בזמנים שאותם דרשתי. עזבתי המון פעמים, עד שהגעתי ל93%. משם, הצטרפתי כבר לפרטי אחרת. פרטי שבה רציתי להישאר. עליתי ועליתי- היו עיכובים, אך בכל זאת עליתי. עליתי לרמה 70. שם מיד מיהרתי להגיע לאל נאת' ולא נפרדתי מהפרטי כמו שצריך. לבשתי את הכובע- לא הייתי מרוצה מהמראה אך הוא חיזק אותי. מיהרתי להעלות את הסקילים והנקודות והופ אני באקווה. חיכיתי, לדבר כבר עם רובריה ולהרוג את גרנדל. הגעתי לאל נאת', לבית הנציגים של העבודה השלישית. התחלתי את המשימה. כתחילה, נלחצתי. חזרתי לאורביס ועליתי על הספינה. לאחר שירדתי, דיברתי עם גרנדל והופ הלכתי. לקח לי 4 דקות להרוג אותו, אם היו לי שיקויים נגד קללות היה לוקח לי 2. הוא היה קל מאוד, וגם המפלצות שאותן הוא זימן. הרגתי אותו ויצאתי בהתרגשות. עליתי על הספינה שבדיוק פספסתי. חזרתי לאל נאת'. הפכתי את האבנים לקריסטל, ודיברתי עם רובריה. משם, יצאתי במהרה לאבן. היה לי קושי בשאלה הראשונה, אך בסוף היא נפתרה. שאר השאלות היו בינוניות- היה לי את דף השאלות מול העיניים. סיימתי וחזרתי מיד לאל נאת'. התרגשתי מאוד, נכנסתי לבית של הנציגים והתמקמתי במקום שבו אוכל לצלם את עצמי. הצלחתי, הפכתי למכשף אש ורעל. מאושר ושמח, העלתי את הנקודה הראשונה של העבודה השלישית לאש. הלכתי עם ילדים שהצטרפו אליי בשלב מסויים, הדמג' היה טוב+, אבל יותר מזה, סוף סוף שמחתי, יש לי מוב. הנה ועליתי וצילמתי את עצמי עם הסקיל, חזרתי לאורביס ומשם אני כבר פה. =]